Povezane vesti
Orlić: Nastavak sednice Skupštine Srbije vrlo brzo
RTV Novi Pazar 06.03.2024
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je danas da će do nastavka sednice Skupštine Srbije doći, kako je rekao, jako brzo, narednih dana. Govoreći o beogradskim izborima, Orlić je rekao da će na tim izborima… »
Orlić (SNS):Nastavak sednice parlamenta ‘jako brzo’, mi formiramo Skupštinu i Vladu
Radio sto plus 06.03.2024
“Ljudi mogu da budu mirni, mi formiramo i Skupštinu i Vladu i sve kako sleduje u skladu sa onim što je narod rekao. Dakle, u skladu sa neprikosnovenom voljom građana koja je rekla – apsolutna većina ide u ruke onih koji predstavljaju politiku predsednika… »
Vesti dana »

Poginule četiri osobe, automobilom sleteli u more: Tragedija na hrvatskom primorju: Ronioci izvukli dva ženska i dva muška tela
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Postavili ste mi isto pitanje i prošli put..." Milojević na konferenciji objasnio poraz od Porta u poslednjim minutima
Kurir pre 7 minutajoš 4 povezane

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Karlik Džons posle pobede u Evroligi progovorio o lančiću i zašto ga nosi: "To je znak sećanja na mog rođaka"
Telegraf pre 16 minutajoš 3 povezane