Повезане вести

''Гробари'' брину, зашто Жељко помиње годину дана паузе?

''Гробари'' брину, зашто Жељко помиње годину дана паузе?

Спортске.нет 06.03.2024
''Не видим себе нигде, осим у Партизану. Или ћу остати у клубу или више нећу нигде радити. Како ће то изгледати у будућности, то ћемо још видети”, рекао је Жељко Обрадовић прошлог четвртка, у емотивном обраћању јавности на прес… »
Жоц говорио о дуелу са миланом: Дотакао се и новог уговора!

Жоц говорио о дуелу са миланом: Дотакао се и новог уговора!

Хот спорт 06.03.2024
‘Црно-беле’ очекује важан дуел. Кошаркаши Партизана гостују екипи Олимпије Милано у оквиру 28. кола Евролиге у петак од 20:30 у арени ‘Форум’. Тренер српског тима Жељко Обрадовић је говорио за медије пред овај меч, а био је… »
"Рекао сам оно што је суштина свега" Да ли ће Жељко Обрадовић продужити уговор са Партизаном? Тренер црно-белих никад…

"Рекао сам оно што је суштина свега" Да ли ће Жељко Обрадовић продужити уговор са Партизаном? Тренер црно-белих никад…

Курир 06.03.2024
Кошаркаши Партизана у петак од 20.30 играју веома важан евролигашки меч против Олимпије у Милану, а пред ову утакмицу јавности се обратио шеф стручног штаба црно-белих, Жељко Обрадовић. Он је, на почетку, открио како има проблем… »
Жељко Обрадовић о новом уговору: Већ сам рекао суштину

Жељко Обрадовић о новом уговору: Већ сам рекао суштину

Данас 06.03.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да још не може да говори о томе хоће ли остати у Партизану и после ове сезоне. Обрадовићев уговор истиче на крају текуће сезоне. На констатацију наше новинарке Јелене Лукић да је имао… »
Обрадовић пред Милано: "Имамо проблем! Један играч не може да тренира са екипом, други покушава"

Обрадовић пред Милано: "Имамо проблем! Један играч не може да тренира са екипом, други покушава"

Телеграф 06.03.2024
Изгледа да ће црно-бели морати без Јарамаза. Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да "црно-бели" морају да одиграју на највишем могућем нивоу против Олимпије у Милану ако желе да остваре позитиван резултат у 28… »

Вести дана »