Повезане вести
Каспаров: Одлука Русије више говори о “Путиновом фашистичком режиму”, него о мени
Вести онлине 06.03.2024
Светски шампион у шаху Гари Каспаров поручио је данас да одлука руских власти да га уврсте на листу терориста и екстремиста “више говори о Путиновом фашистичком режиму”, него о њему. “Као што је Голдвотер рекао, екстремизам у… »
Каспаров: Одлука да ме Русија стави на листу терориста и екстремиста, више говори о Путиновом режиму него о мени
НИН 06.03.2024
Бивши светски шампион у шаху и критичар званичног Кремља Гари Каспаров стављен је на листу екстремиста и терориста у Русији. Он је тим поводом поручио да одлука руских власти да га уврсте на листу терориста и екстремиста "више… »
Русија уврстила Гарија Каспарова на листу терориста и екстремиста
Инсајдер 06.03.2024
Светски шампион у шаху Гари Каспаров уврштен је на листу терориста и екстремиста, саопштено је шестог марта из Федералне службе за финансијски надзор Руске Федерације (Росфинмониторинг). 'Гари Каримович Каспаров, рођен 13. априла… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 17 минутајош 31 повезана
Шта руски медији пишу о ситуацији око НИС-а: Вучић упозорава да је спреман да „подвуче црту“
Нова пре 2 сатајош 28 повезаних