Povezane vesti
Zdravstveno stanje pape Franje i dalje loše
N1 Info 06.03.2024
Poglavar rimokatoličke crkve papa Franja zbog slabog zdravstvenog stanja nije bio danas u mogućnosti da pročita svoje beleške niti da se sam popne uz stepenice svog automobila. Zbog dugotrajnih problema sa disanjem i pokretljivošću 87-godišnji… »
Zdravstveno stanje Pape Franje i dalje loše
Danas 06.03.2024
Poglavar rimo-katoličke crkve Papa Franja zbog slabog zdravstvenog stanja nije bio danas u mogućnosti da pročita svoje beleške nitii da se sam popne uz stepenice svog automobila. Zbog dugotrajnih problema sa disanjem i pokretljivošću 87-godišnji… »
Zdravstveno stanje Pape Franje i dalje loše
Novi magazin 06.03.2024
Poglavar rimo-katoličke crkve Papa Franja zbog slabog zdravstvenog stanja nije bio danas u mogućnosti da pročita svoje beleške nitii da se sam popne uz stepenice svog automobila. Zbog dugotrajnih problema sa disanjem i pokretljivošću 87-godišnji… »
Vesti dana »
Kijev: Uništen ruski radar na Krimu; Moskva: Pogođeno sedište ukrajinskih obaveštajaca u Harkovu
RTS pre 11 minutajoš 1 povezana
Rat i mir na jugu Libana; Erdogan: Bajdenov apel za Gazu dolazi prekasno
RTS pre 11 minutajoš 3 povezane
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 6 satijoš 1 povezana