Povezane vesti
Tavareš: Čelnici Reala i ja još uvek tražimo najbolje opcije za obe strane
Sportski žurnal 06.03.2024
Valter je član Reala od 2017. godine. Centar sa Zelenortskih Ostrva, Valter Tavareš, rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane čime je potvrdio da dve strane još uvek nisu dogovorile potpisivanje novog ugovora. -… »
Tavares otkrio da li ostaje u realu: Evo šta je poručio!
Hot sport 06.03.2024
‘Trenutno mi je cilj da igram na visokom nivou.’ Košarkaš Real Madrida i reprezentativac Zelenortskih Ostrva Valter Tavares rekao je za grčki portal Sport 24 da čelnici ‘kraljevskog kluba i on još uvek nalaze zajednički jezik oko novog… »
Tavares i Real, i dalje se ništa ne zna
Sport klub 06.03.2024
Valter Tavares, košarkaš sa Zelenortskih Ostrva, rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane čime je potvrdio da još uvek nisu dogovorili potpisivanje novog ugovora. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 –… »
Da li to Real ostaje bez Tavareša?
Telegraf 06.03.2024
"Ne znam šta će se desiti", rekao je as Madriđana. Košarkaš sa Zelenortskih Ostrva Valter Tavareš rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane čime je potvrdio da dve strane još uvek nisu dogovorile potpisivanje… »
Tavares čeka ponudu? Odgovorio Grcima: "Ne znam šta će se dogoditi..."
Sportske.net 06.03.2024
Valter Tavares ostaje bez ugovora na kraju sezone. Da li je bilo pregovora sa Real Madridom i da li će ostati u Madridu narednih sezona, ostaje da vidimo u narednom periodu, a jedina istina je da su pregovori i dalje u toku, što je momak sa Zelenortskih… »
''Tražimo najbolje opcije za obe strane!'' Jedan od najboljih centara Evrope o ostanku u Real Madridu
Večernje novosti 06.03.2024
Košarkaš sa Zelenortskih Ostrva Valter Tavareš rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane čime je potvrdio da dve strane još uvek nisu dogovorile potpisivanje novog ugovora. Foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI - Još uvek… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
N1 Info pre 10 satijoš 8 povezanih
Ministarka prosvete: Tri odsto škola u blokadi, u 97 odsto nastava
Novi magazin pre 2 satajoš 24 povezane
Novak se oglasio i razbio nadu hejterima: Nadali se da neće moći, ovo je njegov odgovor!
Mondo pre 2 satajoš 24 povezane