Повезане вести
Таварес открио да ли остаје у реалу: Ево шта је поручио!
Хот спорт 06.03.2024
‘Тренутно ми је циљ да играм на високом нивоу.’ Кошаркаш Реал Мадрида и репрезентативац Зеленортских Острва Валтер Таварес рекао је за грчки портал Спорт 24 да челници ‘краљевског клуба и он још увек налазе заједнички језик око… »
Таварес и Реал, и даље се ништа не зна
Спорт клуб 06.03.2024
Валтер Таварес, кошаркаш са Зеленортских Острва, рекао је да он и челници Реала још увек траже најбоље опције за обе стране чиме је потврдио да још увек нису договорили потписивање новог уговора. Спонзор специјала Евролиге у… »
Да ли то Реал остаје без Тавареша?
Телеграф 06.03.2024
"Не знам шта ће се десити", рекао је ас Мадриђана. Кошаркаш са Зеленортских Острва Валтер Тавареш рекао је да он и челници Реала још увек траже најбоље опције за обе стране чиме је потврдио да две стране још увек нису договориле… »
Таварес чека понуду? Одговорио Грцима: "Не знам шта ће се догодити..."
Спортске.нет 06.03.2024
Валтер Таварес остаје без уговора на крају сезоне. Да ли је било преговора са Реал Мадридом и да ли ће остати у Мадриду наредних сезона, остаје да видимо у наредном периоду, а једина истина је да су преговори и даље у току, што… »
Вести дана »
НПС Крагујевац: ,,Дашићев и Вучићев град будућности на клизишту“
Глас Шумадије пре 52 минутајош 30 повезаних
Када се очекује јаче захлађење? Чубрило објавио детаљну временску прогнозу за децембар
Мондо пре 3 сатајош 28 повезаних
„Шта радите? Па, оде вам човек“: Одборнику „Крени-промени“ мушкарац покушао да отме телефон у „ћациленду“, а погледајте реакцију полиције ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 18 повезаних
Миливојевић: Покушај власти да угаси ТОК је напад на уставни поредак
Правда пре 3 сатајош 12 повезаних
Вучић: ДР Конго може да буде подсахарски центар за сарадњу Србије са другим земљама
Данас пре 3 сатајош 31 повезана