Povezane vesti

Tavareš: Čelnici Reala i ja još uvek tražimo najbolje opcije za obe strane

Tavareš: Čelnici Reala i ja još uvek tražimo najbolje opcije za obe strane

Sportski žurnal 06.03.2024
Valter je član Reala od 2017. godine. Centar sa Zelenortskih Ostrva, Valter Tavareš, rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane čime je potvrdio da dve strane još uvek nisu dogovorile potpisivanje novog ugovora. -… »
Tavares otkrio da li ostaje u realu: Evo šta je poručio!

Tavares otkrio da li ostaje u realu: Evo šta je poručio!

Hot sport 06.03.2024
‘Trenutno mi je cilj da igram na visokom nivou.’ Košarkaš Real Madrida i reprezentativac Zelenortskih Ostrva Valter Tavares rekao je za grčki portal Sport 24 da čelnici ‘kraljevskog kluba i on još uvek nalaze zajednički jezik oko novog… »
Tavares i Real, i dalje se ništa ne zna

Tavares i Real, i dalje se ništa ne zna

Sport klub 06.03.2024
Valter Tavares, košarkaš sa Zelenortskih Ostrva, rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane čime je potvrdio da još uvek nisu dogovorili potpisivanje novog ugovora. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 –… »
Da li to Real ostaje bez Tavareša?

Da li to Real ostaje bez Tavareša?

Telegraf 06.03.2024
"Ne znam šta će se desiti", rekao je as Madriđana. Košarkaš sa Zelenortskih Ostrva Valter Tavareš rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane čime je potvrdio da dve strane još uvek nisu dogovorile potpisivanje… »
Tavares čeka ponudu? Odgovorio Grcima: "Ne znam šta će se dogoditi..."

Tavares čeka ponudu? Odgovorio Grcima: "Ne znam šta će se dogoditi..."

Sportske.net 06.03.2024
Valter Tavares ostaje bez ugovora na kraju sezone. Da li je bilo pregovora sa Real Madridom i da li će ostati u Madridu narednih sezona, ostaje da vidimo u narednom periodu, a jedina istina je da su pregovori i dalje u toku, što je momak sa Zelenortskih… »
''Tražimo najbolje opcije za obe strane!'' Jedan od najboljih centara Evrope o ostanku u Real Madridu

''Tražimo najbolje opcije za obe strane!'' Jedan od najboljih centara Evrope o ostanku u Real Madridu

Večernje novosti 06.03.2024
Košarkaš sa Zelenortskih Ostrva Valter Tavareš rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane čime je potvrdio da dve strane još uvek nisu dogovorile potpisivanje novog ugovora. Foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI - Još uvek… »

Vesti dana »