Povezane vesti
Oči u oči nakon raskida! Aneli molila za oproštaj pa spomenula Asmina, a Janjuš pobesneo: Sve mi se zgadilo!
Kurir 06.03.2024
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić odlučili su da stave tačku na svoju ljubav, a sada su bivši ljubavnici progovorili o svojim problemima. Janjuš je u svojoj radio emisiji "Amnezija" ugostio Aneli. - Evo stigla je bivša, a verovatno i u… »
Oči u oči nakon raskida: Aneli moli Janjuša za oproštaj, nije štedela reči za Asmina: "Besna sam, znam da neće stati"
Blic 06.03.2024
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić odlučili su da stave tačku na svoju ljubav, a sada su bivši ljubavnici progovorili o svojim problemima. Janjuš je u svojoj radio emisiji "Amnezija" ugostio Aneli. - Evo stigla je bivša, a verovatno i u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Nije vreme za ravnodušnost“: Studenti na protestu u Šapcu pozvali na sledeći u Lazarevcu
Nova pre 2 satajoš 43 povezane

Dokument dokazao da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu
Serbian News Media pre 7 satijoš 11 povezanih

Vladan Milojević pred finale Lige šampiona: Sve ekipe koje su sa Zvezdom bile u grupi su osvajale!
Euronews pre 1 satjoš 41 povezana

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 8 satijoš 5 povezanih

Incident u Bačkom Petrovcu: Fizički sprečen ulaz na izbore za Maticu Slovačku, SRCE traži reakciju
Serbian News Media pre 4 satijoš 16 povezanih