Povezane vesti
Ana Brnabić kandidat za predsednicu Skupštine Srbije
Glas juga 06.03.2024
“Ana Brnabić je zaslužila ovu funkciju i verujem da će je obavljati u najboljem interesu. Mandatar mora da bude prvi u timu, imamo još neke dileme i stvari koje nisu personalne nego sistemske, da rešimo u danima pred nama, da sa novom snagom i energijom… »
Brnabićka neće biti premijer: Šapić kandidat za gradonačelnika, oglasio se Vučić
Pravda 06.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke da će kandidat za predsednika Narodne skupštine Srbije biti Ana Brnabić, a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić. ''Od kad sam predsednik i ona je… »
Vučić: Kandidat za predsednika skupštine biće Ana Brnabić
Radio sto plus 06.03.2024
On je rekao i da će kandidat za gradonačelnika biti Aleksandar Šapić. “Kada je reč o mandataru za sastav vlade, predsednik SNS-a Miloš Vučević zatražio je još sedam do deset dana za konsultacije”, rekao je Vučić i dodao da će vlada biti formirana u… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 3 satajoš 46 povezanih
Novi trener Viktorije veruje u preokret protiv Zvezde: Bilo bi ravno čudu, ali može da se desi...
Kurir pre 1 satjoš 51 povezana
Oglasio se Tramp o iznenadnoj poseti direktora CIA Moskvi: "Nešto bi moglo da proizađe iz ovoga"
Telegraf pre 3 satajoš 58 povezanih
"Sve što boli moju sestru boli i mene" Novo oglašavanje Indi Aradinović u jeku drame sa Editom: "Đavo me je pobedio"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Ova opština u Srbiji ima jedva 44.000 stanovnika, a plate im gotovo 195.000 dinara: Gde su najveće, a gde najmanje zarade
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih