Povezane vesti
"Gledali su zgradu, videla sam ih dan ranije" Stanarku solitera sa kojeg je bračni par skočio: Začuo se jak, tup udarac
Mondo 06.03.2024
Stanarka solitera sa kojeg je izvršio samoubistvo bračni par u Novom Sadu rekla je da ih je videla dan pre nego što se tragedija dogodila. Stanarka solitera sa kojeg je izvršio samoubistvo bračni par u Novom Sadu rekla je da ih je videla dan pre nego… »
"Posle tragedije mi je postalo jasno" Stanarka solitera užasa u Novom Sadu: Ćerka se vratila iz prodavnice, a onda smo…
Kurir 06.03.2024
Mladić (25) i devojka (23) iz Novog Sada detaljno su isplanirali samoubistvo skokom sa vrha solitera i izabrali da to bude zgrada u Bulevaru cara Lazara 7 u Novom Sadu. Jedna od stanarki posvedočila je da ih je videla prethodnog dana. - Mislim da sam ih… »
Vesti dana »
Proslava Božića – patrijarh Porfirije služio liturgiju u Hramu Svetog Save, tradicionalno lomljenje česnice
RTS pre 3 satajoš 44 povezane
Prvo oglašavanje bivše žene milorada milinkovića nakon njegove smrti: Glumica nema od bola, poručila samo jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 89 povezanih
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 3 satajoš 42 povezane
Francuska: Preminuo Žan-Mari Le Pen, osnivač krajnje desničarskog Nacionalnog fronta
NIN pre 2 satajoš 21 povezana