Повезане вести

„Добијам претње смрћу, желе да ме протерају из државе“: Сајси МЦ открила са чиме се суочава након жирирања у финалу ПЗЕ…

„Добијам претње смрћу, желе да ме протерају из државе“: Сајси МЦ открила са чиме се суочава након жирирања у финалу ПЗЕ…

Нова 07.03.2024
Драма која је настала пре пар дана након завршетка финала такмичења "Песма за Евровизију" још увек је главна тема како на друштвеним мрежама тако и у свим медијима. Наиме, бурне реакције и подела јавности уследиле су након што… »
Сајси МЦ добија језиве претње: "Има и тих који хоће да ме протерају из државе, Србин из Француске ми је послао бизарну…

Сајси МЦ добија језиве претње: "Има и тих који хоће да ме протерају из државе, Србин из Француске ми је послао бизарну…

Курир 07.03.2024
Драма која је почела пар дана по завршетку финала такмичења " Песма за Евровизију" још увек главна тема како на друштвеним мрежама тако и у свим медијима. Наиме, јавност се поделила након што је жири такмичења прогласио Теиа… »
Констракта прокоментарисала гласање жирија ПЗЕ и бодове Сајси МЦ, па се надовезала на Бресквицу: „Комично је и опасно“

Констракта прокоментарисала гласање жирија ПЗЕ и бодове Сајси МЦ, па се надовезала на Бресквицу: „Комично је и опасно“

Нова 07.03.2024
И пет дана након финалне вечери "Песме за Евровизију", јавност не престаје да прича о гласовима жирија, посебно чланице Сајси МЦ која је била део стручног тима. Многе фанове другопласиране такмичарке Анђеле Игњатовић Бресквице… »
"Сајси МЦ има право на то": Констракта одбранила одлуку стручног жирија, а ево шта каже за Бресквицу:"Комично је и опасно"

"Сајси МЦ има право на то": Констракта одбранила одлуку стручног жирија, а ево шта каже за Бресквицу:"Комично је и опасно"

Блиц 07.03.2024
Пет дана након краја финалне вечери "Песме за Евровизију" јавност и даље не престаје да бруји о гласовима Сајси МЦ која је била део стручног жирија. Многи фанови побеснели су након што је Сајси МЦ дала Анђели Игњатовић… »
"Што 'Рамонда' није патриотизам ако знамо шта је, а 'Гнездо орлово' јесте?" Водитељ сасекао композиторе у студију

"Што 'Рамонда' није патриотизам ако знамо шта је, а 'Гнездо орлово' јесте?" Водитељ сасекао композиторе у студију

Блиц 07.03.2024
Иако је прошло четири дана откако је завршено финале "Песме за Евровизију", на ком је Теиа Дора освојила победу, док је на другом месту завршила Анђела Игњатовић Бресквица са песмом "Гнездо орлово", и даље се полемише о томе ко… »
"Нисам знао ко је Сајси МЦ, Бресквица није заслужила 0 поена": Дејан Петровић за "Блиц о жирију и гласању на Беовизији…

"Нисам знао ко је Сајси МЦ, Бресквица није заслужила 0 поена": Дејан Петровић за "Блиц о жирију и гласању на Беовизији…

Блиц 07.03.2024
Иако је такмичење "Песма за Евровизију 2024" готово, утисци се и даље нису слегли, а коментари незадовољне публике све су жешћи. Није тајна да су Теиа Дора и Анђела Игњатовић Бресквица биле фаворити на такмичењу, а након што… »
"Бресквицина Песма је била јача од теодорине": Колега из жирија ударио на Сајси мц "Нисам знао чиме се бави!"

"Бресквицина Песма је била јача од теодорине": Колега из жирија ударио на Сајси мц "Нисам знао чиме се бави!"

Мондо 07.03.2024
Наш напознатији трубач Дејан Петровић био је члан стручног жирија у финалу Избора за песму Евровизије. Наш напознатији трубач Дејан Петровић био је члан стручног жирија у финалу Избора за песму Евровизије. Дејан Петровић, трубач… »
"Свако треба да сноси одговорност за своје поступке и гласове!" Колега из стучног жирија ударио на Сајси мц због 0 поена…

"Свако треба да сноси одговорност за своје поступке и гласове!" Колега из стучног жирија ударио на Сајси мц због 0 поена…

Курир 07.03.2024
Дејан Петровић, трубач и члан жирија такмичења "Песма за Евровизију", укључио се у Пулс Србије где је домаћину емисије Ивану Гајићу открио више о свом искуству током такмичења. - Последње две до три године немам на свом… »
Сајси МЦ има високо образовање: Завршила је овај факултет, а накратко га напустила из овог разлога

Сајси МЦ има високо образовање: Завршила је овај факултет, а накратко га напустила из овог разлога

Блиц 06.03.2024
Певачица Ивана Рашић, познатија под псеудонимом Сајси МЦ, нашла се у жижи јавности након што је пре неколико дана била чланица стручног жирија на "Песми за Евровизију". Наиме, скандал је настао јер певачица ниједан глас није дала… »

Вести дана »