Повезане вести

Четири најозбиљнија кандидата у трци за премијера! Влада за десетак дана, ево ко има највеће шансе да буде на њеном челу

Четири најозбиљнија кандидата у трци за премијера! Влада за десетак дана, ево ко има највеће шансе да буде на њеном челу

Курир 07.03.2024
Мандатар за састав нове владе биће познат до краја следеће недеље, а најозбиљнији кандидати за премијера су Милош Вучевић и Синиша Мали. Међутим, у трци за премијерско место су и Марко Ђурић и Ивица Дачић, тврде извори Курира… »
4 Кандидата за новог премијера Србије! Влада до средине марта, ево ко је главни фаворит за место мандатара

4 Кандидата за новог премијера Србије! Влада до средине марта, ево ко је главни фаворит за место мандатара

Мондо 07.03.2024
Мандатар за састав нове владе биће познат крајем следеће недеље. Мандатар за састав нове владе биће познат крајем следеће недеље. Председник Србије Александар Вучић саопштио је на конференцији за медије у среду ко су кандидати… »
"То што је председник одлучио да задржи ану Брнабић у епицентру политике, показује 2 ствари!" Аналитичари тврде: Решење је…

"То што је председник одлучио да задржи ану Брнабић у епицентру политике, показује 2 ствари!" Аналитичари тврде: Решење је…

Курир 07.03.2024
Јучерашња седница Председништва СНС донела је разрешење када је реч о кандидатима за место председника Скупштине Србије и место градоначелника Београда. На седници је договорено да је кандидат за председницу Скупштине Србије… »
Бојан Вранић (професор ФПН): Очекивано да Ана Брнабић буде председница Парламента (ВИДЕО)

Бојан Вранић (професор ФПН): Очекивано да Ана Брнабић буде председница Парламента (ВИДЕО)

Инсајдер 07.03.2024
Уместо извршне – законодавна власт. После три мандата на месту председнице Владе Србије, Ана Брнабић је предложена за председницу Парламента Србије; поручује да почиње одмах да учи све оно што ће јој бити потребно на новом… »
Тим за немањину 11: Ко су све кандидати за премијера и министре?

Тим за немањину 11: Ко су све кандидати за премијера и министре?

Курир 07.03.2024
Мада смо истог дана могли да сазнамо ко су кандидати за парламент, градоначелника и мандатара, ипак смо остали ускраћени за ту информацију. Кажу - још мало неизвесности. Име мандатара саопштиће за десетак дана. До тада, активно… »
Понош: Брнабић је Вучићев најбољи ђак, као што је он био Шешељев

Понош: Брнабић је Вучићев најбољи ђак, као што је он био Шешељев

Радио 021 07.03.2024
Председник странке Србија центар Здравко Понош изјавио је да није изненађење то што је кандидаткиња за председника Скупштине Србије актуелна премијерка Ана Брнабић. Оценио је да она "може да одговори Вучићевом разумевању чему… »
“Вучић отворио карте”: Како регионални медији пишу о томе што је српски лидер предложио Брнабић за председницу Скупштие?…

“Вучић отворио карте”: Како регионални медији пишу о томе што је српски лидер предложио Брнабић за председницу Скупштие?…

Данас 07.03.2024
Ана Брнабић је кандидаткиња за председницу Скупштине Србије, преносе регионални медији саопштење председника Александра Вучића. „Дакле, Ана Брнабић више неће бити председница Владе Србије, као ни члан Владе“, казао је Вучић… »
Брнабић је Вучићу као Вучић Шешељу: Здравко Понош о будућој председници Скупштине Србије

Брнабић је Вучићу као Вучић Шешељу: Здравко Понош о будућој председници Скупштине Србије

Данас 07.03.2024
Лидер странке Србија центар Здравко Понош изјавио је за Н1 да је предлог да Ана Брнабић буде председница Скупштине Србије очекиван, јер она, како је рекао, има све квалификације које се од ње очекују. „Очекивано је решење… »
Аналитичари коментаришу предлог да Ана Брнабић буде председник парламента: Не треба заборавити да је то друга функција по…

Аналитичари коментаришу предлог да Ана Брнабић буде председник парламента: Не треба заборавити да је то друга функција по…

Курир 07.03.2024
Јучерашња седница Председништва СНС донела је разрешење када је реч о кандидатима за место председника Скупштине Србије и место градоначелника Београда. На седници је договорено да је кандидат за председницу Скупштине Србије… »
Владимир Орлић за "Блиц" ТВ: Ради се на новом политичком покрету, ево кад ће бити формирана нова Влада Србије

Владимир Орлић за "Блиц" ТВ: Ради се на новом политичком покрету, ево кад ће бити формирана нова Влада Србије

Блиц 07.03.2024
Владимир Орлић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС), говорећи за "Јутро на Блиц" изјавио је да су сви поносни на то да је Ана Брнабић нови кандидат за позицију председника Народне Скупштине. Истиче да је… »
Глишић (СНС): За десетак дана знаће се мандатар и остала кадровска решења

Глишић (СНС): За десетак дана знаће се мандатар и остала кадровска решења

Блиц 07.03.2024
Председником Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић изјавио је данас да ће за десетак дана бити одржана седница Председништва странке на којој ће се одлучити ко ће бити мандатар Владе Србије, али да ће на тој… »
Глишић: За десетак дана знаће се мандатар и остала кадровска решења

Глишић: За десетак дана знаће се мандатар и остала кадровска решења

ПП медиа 07.03.2024
Председником Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишиће изјавио је данас да ће за десетак дана бити одржана седница Председништва странке на којој ће се одлучити ко ће бити мандатар Владе Србије, али да ће на тој… »
Глишић (СНС): Морао сам да угасим телефон колико ме питају из Памбуковице кад ће Вучић да дође

Глишић (СНС): Морао сам да угасим телефон колико ме питају из Памбуковице кад ће Вучић да дође

Данас 07.03.2024
Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић изјавио је да је јутрос морао да угаси телефон колико га зову мештани села Памбуковица да питају кад ће председник Србије Александар Вучић да дође, да га… »
Глишић: Угасио сам телефон колико ме питају из Памбуковице кад ће Вучић да дође

Глишић: Угасио сам телефон колико ме питају из Памбуковице кад ће Вучић да дође

Н1 Инфо 07.03.2024
Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић изјавио је да је морао да угаси телефон колико га зову мештани села Памбуковица да питају кад ће председник Србије Александар Вучић да дође, да га угосте… »
Глишић (СНС): Морао сам да угасим телефона колико ме питају из Памбуковице кад ће Вучић да дође

Глишић (СНС): Морао сам да угасим телефона колико ме питају из Памбуковице кад ће Вучић да дође

Радио сто плус 07.03.2024
“Имао сам синоћ преко сто позива мештана кад је Вучић поменуо (посланика Бундестага Јосипа) Јуратовића, захваљују му шта су му пречи од којекаквих белосветских превараната”, рекао је Глишић за ТВ Пинк наводећи да је то село на… »
Насловне стране за четвртак 7. март

Насловне стране за четвртак 7. март

Радио сто плус 07.03.2024
ДАНАС – “СНС ће на градским изборима наметати националне теме”, о кампањи СНС-а за београдске изборе. “Вучић је опет у кампањи противно Уставу и закону”, изјава судије Апелационог суда у пензији Сава Ђурђића. АЛО – “Ана Брнабић… »

Вести дана »