Повезане вести
Стаменковски о учешћу у новој влади: "Спремни смо да преузмемо одговорност, водимо разговоре у том правцу"
Еуроневс 07.03.2024
Председница Српске Странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски изјавила је данас да је та странка разговарала о учешћу у влади и да су спремни да преузму одговорност. "Разговарали смо и око тога, наш став је јасан, ми смо… »
Ђурђевић Стаменковски: Спремни смо да преузмемо одговорност у новој Влади
НИН 07.03.2024
Председница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски изјавила је данас да се разговарало о учешћу те странке у новој влади, напомињући да су Заветници спремни да преузму одговорност и покажу народу како спроводе… »
Заветници спремни да буду део СНС владе: „Државотворне и екстремистичке снаге“
Ин медија 07.03.2024
Председница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски изјавила је да се разговарало о учешћу те странке у новој влади. Она је напоменула да су Заветници спремни да преузму одговорност и покажу народу како спроводе… »
Грбовић: Увесељава ме што ће Заветници бити део владе која ће спровести француско-немачки споразум
Бета 07.03.2024
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Павле Грбовић оценио је данас да ће председница странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски, уколико постане део нове Владе Србије, бити део Владе која ће "спровести француско-немачки… »
Хоће у владу, хоће у покрет: Милица Заветница о уласку у Немањину 11 и сарадњи са СНС: Важно да докажем да сам права…
Блиц 07.03.2024
Милица Ђурђевић Стаменковски, председница Заветника, изјавила је да је спремна да преузме одговорност у новој Влади Србије, али и да њена странка спремна да буде део Народног покрета државе Србије. На питање да ли Заветници… »
Грбовић: Увесељава ме што ће Заветници бити део владе која ће спровести француско-немачки споразум
Нова 07.03.2024
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Павле Грбовић оценио је данас да ће председница странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски, уколико постане део нове Владе Србије, бити део Владе која ће "спровести француско-немачки… »
Радио сто плус 07.03.2024
“Морам да признам да ме увесељава чињеница да ће Заветници бити део владе која ће спровести француско-немачки споразум”, написао је Грбовић на друштвеној мрежи Икс (КС). Председница Заветника Милица Ђурђевић Стаменковски… »
Н1 Инфо 07.03.2024
Председница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски изјавила је да се разговарало о учешћу те странке у новој влади, напомињући да су Заветници спремни да преузму одговорност и покажу народу како спроводе свој… »
Ђурђевић-Стаменковски: Спремни смо за учешће у новој влади - гласачи Заветника за служење држави
Правда 07.03.2024
Председница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски изјавила је данас да се разговарало о учешћу те странке у новој влади, напомињући да су Заветници спремни да преузму одговорност и покажу народу како спроводе… »
Данас 07.03.2024
Заветница-Стаменковски о опозицији: Подела у Србији - на државотворне снаге и екстремистичке групе
Дневник 07.03.2024
БЕОГРАД: Председница Српске Странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски изјавила је данас да подела на политичкој сцени Србије више није само идеолошка, већ да је по начину деловања то подела на државотворне снаге и… »
Ђурђевић Стаменковски: Спремни смо да преузмемо одгорност у новој Влади
Радио сто плус 07.03.2024
“Гласачи Заветника сигурно нису гласали да бисмо саботирали државу већ да би јој служили”, рекла је Ђурђевић Стаменковски за Радио телевизију Србије (РТС), у гостовању са председником Народне странке Владимиром Гајиће. На… »
Вести дана »

"Главом разбила стакло и излетела напоље": Ово је Љиљана која је погинула код Сремске Митровице (Фото)
Мондо пре 4 сатијош 118 повезаних

Афера “Луна парк”: Крагујевачка власт тврди да није дала дозволу, Зборови грађана сумњају у реакцију
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 28 повезаних

Партизан до победе у Бачкој Тополи голом Карабељова (фото, видео)
Спортски журнал пре 16 минутајош 37 повезаних

“Осмех на лицу, меч у рукама фрица”: Ђоковић предао меч и изненадио све у Ријаду!
Хот спорт пре 36 минутајош 22 повезане