Povezane vesti
Leon šokirao fanove fotkama sa mladom! Pevač zbunio sve objavom na društvenim mrežama
Kurir 07.03.2024
Pevač Leon zbunio je svoje pratioce na Instagramu objavom da je spreman za ženidbu, a onda i fotografijama sa "svadbe"! On je na svom profilu objavio slike s devojkom u venčanici i snimak kako se grle uz opis dugujem ti sve na svetu zbog čega su se svi… »
"Daću sve od sebe da im pokažem koliko mi znače": Vučić podelio porodične fotografije sa roditeljima i bratom (foto)
Blic 07.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je zamolio ljude iz Srpske napredne stranke (SNS) da više brinu o ljudima, i napomenuo i da će dati sve od sebe da pokaže koliko mu znače njegovi roditelji. - Juče sam molio ljude iz SNS, moje… »
Vučić: Daću sve od sebe da pokažem koliko mi znače roditelji
Telegraf 07.03.2024
Juče sam molio ljude iz SNS, moje političke saborce, da više brinu o ljudima, rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je zamolio ljude iz Srpske napredne stranke da više brinu o ljudima i napomenuo i da će dati sve od sebe… »
Vesti dana »

Ubačena pirotehnika u prostorije SNS u Zemunu: Razbijena stakla, vatrogasci brzo reagovali (foto)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane

Vremenska prognoza za utorak 19. avgust: Danas oblačno, ponegde sa kišom, do 30 stepeni
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

'Gde smo ono stali': Demolirano još jedno sedište SNS-a, protesti širom Srbije
BBC News pre 4 satijoš 3 povezane