Povezane vesti
Predsednik Srbije kakvog dosad niste videli: Vučić objavio stare slike iz detinjstva, majka ga kao bebu drži u naručju…
Kurir 07.03.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obradovao je svoje pratioce na svom zvaničnom Instagram profilu Budućnost Srbije emotivnom porukom koju prate stare porodične fotografije. - Juče sam molio ljude iz SNS, moje političke saborce, da više… »
Vučić: Daću sve od sebe da pokažem koliko mi znače roditelji
Politika 07.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je zamolio ljude iz Srpske napredne stranke da više brinu o ljudima i napomenuo i da će dati sve od sebe da pokaže koliko mu znače njegovi roditelji. "Juče sam molio ljude iz SNS, moje… »
Do sada neobjavljene fotografije; Predsednik Srbije pokazao slike iz detinjstva Daću sve od sebe da pokažem koliko mi…
Dnevnik 07.03.2024
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je zamolio ljude iz Srpske napredne stranke da više brinu o ljudima i napomenuo i da će dati sve od sebe da pokaže koliko mu znače njegovi roditelji. "Juče sam molio ljude iz SNS… »
Leon šokirao fanove fotkama sa mladom! Pevač zbunio sve objavom na društvenim mrežama
Kurir 07.03.2024
Pevač Leon zbunio je svoje pratioce na Instagramu objavom da je spreman za ženidbu, a onda i fotografijama sa "svadbe"! On je na svom profilu objavio slike s devojkom u venčanici i snimak kako se grle uz opis dugujem ti sve na svetu zbog čega su se… »
RTV 07.03.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je zamolio ljude iz Srpske napredne stranke da više brinu o ljudima i napomenuo da će dati sve od sebe da pokaže koliko mu znače njegovi roditelji. "Juče sam molio ljude iz SNS-a… »
"Daću sve od sebe da im pokažem koliko mi znače": Vučić podelio porodične fotografije sa roditeljima i bratom (foto)
Blic 07.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je zamolio ljude iz Srpske napredne stranke (SNS) da više brinu o ljudima, i napomenuo i da će dati sve od sebe da pokaže koliko mu znače njegovi roditelji. - Juče sam molio ljude iz SNS… »
Vučić objavio porodične fotografije
Danas 07.03.2024
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić objavio je na društvenim mrežama više svojih porodičnih fotografija. „Juče sam molio ljude iz SNS, moje političke saborce, da više brinu o ljudima, da ne budu bahati i da im… »
Telegraf 07.03.2024
Juče sam molio ljude iz SNS, moje političke saborce, da više brinu o ljudima, rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je zamolio ljude iz Srpske napredne stranke da više brinu o ljudima i napomenuo i da će dati… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 4 satijoš 2 povezane