Повезане вести
Популарна глумица тврди да је имала близак сусрет са ванземаљцима: „Видела сам троугласте главе"
Дневник 07.03.2024
Затим сам погледала кроз прозор и видјела две или три главе, троугластог облика. Били су сребрне боје, имали су само прорез уместо уста. Глумица Голди Хон говорила је о свом сусрету са ванземаљцима у интервјуу за „Аппле+ Тиме то… »
Популарна глумица тврди да је имала близак сусрет са ванземаљцима: „Видела сам троугласте главе, била сам парализована…
Нова 07.03.2024
Голди Хон поделила је своја несвакидашња искуства. Глумица Голди Хон говорила је о свом сусрету са ванземаљцима у интервјуу за „Аппле+ Тиме то Валк“. Хон је испричала да је све почело кад је имала само 20 година. „Изашла сам… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 4 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане