Povezane vesti
Popularna glumica tvrdi da je imala blizak susret sa vanzemaljcima: „Videla sam trouglaste glave"
Dnevnik 07.03.2024
Zatim sam pogledala kroz prozor i vidjela dve ili tri glave, trouglastog oblika. Bili su srebrne boje, imali su samo prorez umesto usta. Glumica Goldi Hon govorila je o svom susretu sa vanzemaljcima u intervjuu za „Apple+ Time to Walk“. Hon je ispričala… »
Popularna glumica tvrdi da je imala blizak susret sa vanzemaljcima: „Videla sam trouglaste glave, bila sam paralizovana…
Nova 07.03.2024
Goldi Hon podelila je svoja nesvakidašnja iskustva. Glumica Goldi Hon govorila je o svom susretu sa vanzemaljcima u intervjuu za „Apple+ Time to Walk“. Hon je ispričala da je sve počelo kad je imala samo 20 godina. „Izašla sam ispred kuće i pogledala u… »
Vesti dana »
Diplomatija visokih uloga: Kako je Pakistan postao domaćin pregovora Amerike i Irana
BBC News pre 30 minutajoš 63 povezane
Novi problem posade "Artemisa 2" nakon povratka na Zemlju: Pogledajte u kakvom stanju su stigli, dočekali ih sa invalidskim kolicima (video)
Kurir pre 4 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 12. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 30 minutajoš 25 povezanih
Epska sramota Amerikanaca! Birali najbolje u NBA ligi - nigde nema Nikole Jokića! Pa, gospodo, da li ste vi normalni?! Rang lista zbog koje se svi smeju!
Kurir pre 19 minutajoš 45 povezanih
Vučević: Datum izbora nije najvažniji, ne možemo rušiti svoju kuću dok duvaju orkani u svetu
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih