Povezane vesti
"Teya Dora i ja nismo razgovarale nakon pze!" Breskvica prvi put o pobednici, otkrila da li su u svađi
Mondo 07.03.2024
Anđela Ignjatović Breskvica komentarisala je Teya Doru i otkrila u kakvom su odnosu nakon Pesme za Evroviziju. Anđela Ignjatović Breskvica komentarisala je Teya Doru i otkrila u kakvom su odnosu nakon Pesme za Evroviziju. Dok na društvenim mrežama… »
„Kako sve ovo da rešimo?“ Teya Dora otkrila istinu o odnosu sa Breskvicom
Nova 07.03.2024
U jeku „rata" na društvenim mrežama oko Teya Dore i Breskvice, nova predstavnica Srbije na „Evrosongu" dotakla se svog odnosa sa Anđelom Ignjatović. Prema njenim rečima, između nje i Ignjatovićeve vlada harmonija, a pomagale su se i tokom… »
Breskvica ekskluzivno za kurir: Teya Dora i ja nismo razgovarale Oglasila se odmah nakon rivalke i otkrila da li dolazi na…
Kurir 07.03.2024
Dok na društvenim mrežama bukti rat fanova koji preti da preraste i u nemire na ulicama za vikend, Teya Dora i Breskvica nastavljaju kampanju promovisanja svojih pesama. Dve devojke koje su svojom umetnošću duboko podelile Srbiju posle finala nisu… »
"Pitala sam je kako ćemo ovo da rešimo?!" Teya Dora ekskluzivno za Kurir o odnosu sa breskvicom i promeni nastupa na…
Kurir 07.03.2024
Dok na društvenim mrežama bukti rat fanova koji preti da preraste i u nemire na ulicama za vikend, Teya Dora i Breskvica nastavljaju kampanju promovisanja svojih pesama. Dve devojke koje su svojom umetnošću duboko podelile Srbiju posle finala nisu… »
Teya Dora o odnosu sa breskvicom nakon pobede: "Pitala sam je kako ćemo ovo da rešimo?!" video
Mondo 07.03.2024
Dok na društvenim mrežama bukti rat fanova koji planiraju okupljanje za vikend, Teya Dora i Breskvica nastavljaju kampanju promovisanja svojih pesama. Dok na društvenim mrežama bukti rat fanova koji planiraju okupljanje za vikend, Teya Dora i… »
Suočavanje Breskvice i Teya Dore je ovako izgledalo: Predstavnica Srbije na Evroviziji je pohvalila, a ona odmah odgovorila, a…
Blic 07.03.2024
U petak od 22 časa gledaoci Blic televizije imaće priliku u emisiji "Ceca show" da vide prvo zajedničko gostovanje Anđele Ignjatović Breskvice i Teya Dore. Naime, njih dve su se prvi put nakon finalne noći na festivalu "Pesma za Evroviziju 2024"… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog se nadvija nad Evropom! Drastična vremenska promena pred vratima Srbije, sneg će pasti, zna se i tačan dan: Stiglo upozorenje za dve grupe ljudi
Blic pre 28 minutajoš 7 povezanih
Prva reakcija Džejka Pola posle pobede nad Tajsonom: "Inspirisao me je najteži i najgori protivnik na planeti"
Telegraf pre 39 minutajoš 10 povezanih
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 6 povezanih
Zelenski ljut zbog razgovora Putina i Šolca: To je samo pomoglo ruskom lideru u smanjenju izolovanosti
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane