Povezane vesti

Približavanje neuhvatljivoj sadašnjosti

Približavanje neuhvatljivoj sadašnjosti

Politika 07.03.2024
Joan Buržoa iz Grenobla predstaviće svoju umetničku „Laboratoriju zapisa” koja obuhvaat pet instalacije večeras i sutra u Bioskopu „Balkan”, na početku 21. Beogradskog festivala igre. Moj plan je bio da razoružam vreme, kaže Joan Buržoa iz… »
Čarobnjak u bioskopu "Balkan": Slavni umetnik Joan Buržoa svojim performansom uvodi u ovogodišnji Festival igre

Čarobnjak u bioskopu "Balkan": Slavni umetnik Joan Buržoa svojim performansom uvodi u ovogodišnji Festival igre

Večernje novosti 07.03.2024
SVESTRANI umetnik jedinstvenog dara Joan Buržoa najavio je brojna izvođenja svog - u nedostatku precizinije reči - komada "Neuhvatljiva tačka odlaganja", kao svojevrsni trodnevni uvod u 21. izdanje Beogradskog festivala igre, koji će se i ove godine… »
„Hari Stajls me je sam zvao da sarađujemo“: Čuveni francuski umetnik Joan Buržoa govori za Nova.rs

„Hari Stajls me je sam zvao da sarađujemo“: Čuveni francuski umetnik Joan Buržoa govori za Nova.rs

Nova 07.03.2024
Ono što radim dobro se uklapa sa društvenim mrežama, i znajući to, nekako sam to pustio očekujući i ono najbolje i ono najgore, kaže francuski umetnik za naš portal. Na samom startu 21. Beogradskog festivala igre, publika će danas i sutra u… »

Vesti dana »