Повезане вести

Приближавање неухватљивој садашњости

Приближавање неухватљивој садашњости

Политика 07.03.2024
Јоан Буржоа из Гренобла представиће своју уметничку „Лабораторију записа” која обухваат пет инсталације вечерас и сутра у Биоскопу „Балкан”, на почетку 21. Београдског фестивала игре. Мој план је био да разоружам време, каже Јоан… »
Чаробњак у биоскопу "Балкан": Славни уметник Јоан Буржоа својим перформансом уводи у овогодишњи Фестивал игре

Чаробњак у биоскопу "Балкан": Славни уметник Јоан Буржоа својим перформансом уводи у овогодишњи Фестивал игре

Вечерње новости 07.03.2024
СВЕСТРАНИ уметник јединственог дара Јоан Буржоа најавио је бројна извођења свог - у недостатку прецизиније речи - комада "Неухватљива тачка одлагања", као својеврсни тродневни увод у 21. издање Београдског фестивала игре… »
„Хари Стајлс ме је сам звао да сарађујемо“: Чувени француски уметник Јоан Буржоа говори за Нова.рс

„Хари Стајлс ме је сам звао да сарађујемо“: Чувени француски уметник Јоан Буржоа говори за Нова.рс

Нова 07.03.2024
Оно што радим добро се уклапа са друштвеним мрежама, и знајући то, некако сам то пустио очекујући и оно најбоље и оно најгоре, каже француски уметник за наш портал. На самом старту 21. Београдског фестивала игре, публика ће… »

Вести дана »