Повезане вести
Приближавање неухватљивој садашњости
Политика 07.03.2024
Јоан Буржоа из Гренобла представиће своју уметничку „Лабораторију записа” која обухваат пет инсталације вечерас и сутра у Биоскопу „Балкан”, на почетку 21. Београдског фестивала игре. Мој план је био да разоружам време, каже Јоан… »
Чаробњак у биоскопу "Балкан": Славни уметник Јоан Буржоа својим перформансом уводи у овогодишњи Фестивал игре
Вечерње новости 07.03.2024
СВЕСТРАНИ уметник јединственог дара Јоан Буржоа најавио је бројна извођења свог - у недостатку прецизиније речи - комада "Неухватљива тачка одлагања", као својеврсни тродневни увод у 21. издање Београдског фестивала игре… »
„Хари Стајлс ме је сам звао да сарађујемо“: Чувени француски уметник Јоан Буржоа говори за Нова.рс
Нова 07.03.2024
Оно што радим добро се уклапа са друштвеним мрежама, и знајући то, некако сам то пустио очекујући и оно најбоље и оно најгоре, каже француски уметник за наш портал. На самом старту 21. Београдског фестивала игре, публика ће… »
Вести дана »

Вучић: „Узимамо ствари у своје руке оног тренутка када рафинерија не буде радила“
Недељник пре 27 минутајош 23 повезане

Владимир Путин: Одговор на „томахавке‟ био би запањујућ, нека размисле о томе
Политика пре 1 сатјош 28 повезаних

Огласио се МУП о заустављању студената ДУНП: Пронашли телескопску палицу и бибер спреј
Нова пре 1 сатјош 19 повезаних

Медведев: Трумп је стао на страну полудјеле Еуропе. Ово је чин рата
СЕЕбиз пре 2 сатајош 57 повезаних