Povezane vesti
„Kako sam naučila da vozim” u Hartefakt Kući
Politika 07.03.2024
Premijera predstave „Kako sam naučila da vozim” po tekstu Pole Vogel u režiji Tare Manić biće izvedena u nedelju uveče, 17. mart od 20 sati u Hartefakt Kući u Beogradu. Iako je u izvornom tekstu radnja drame smeštena u 60-desete godine prošlog veka u… »
„Lolita“ pisana iz ženske perspektive: Nova pozorišna predstava „Kako sam naučia da vozim“ u Hartefakt kući (FOTO)
Danas 07.03.2024
Nova pozorišna premijera „Kako sam naučila da vozim“ prema tekstu Pole Vogel, u režiji Tare Manić u kojoj igraju glumac Svetozar Cvetković (Teča) i glumica Marta Bogosavljević (Malecka) očekuje publiku Hartefakt kuće u nedelju 17. marta. Iako je u… »
„Lolita“ napisana iz ženske perspektive: Novi komad u Hartefakt kući sa Svetozarom Cvetkovićem i Martom Bogosavljević
Nova 07.03.2024
Publiku Hartefakt kuće očekuje nova pozorišna premijera, u pitanju je predstava "Kako sam naučila da vozim", prema tekstu Pole Vogel u režiji Tare Manić koja će biti odigrana 17. marta. Iako je u izvornom tekstu radnja drame smeštena u šezdesete godine… »
Vesti dana »
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 44 minutajoš 39 povezanih
Ukrajina traži od EU još 5,5 milijardi evra, Mađarska protiv dok ne proradi „Družba“
Sputnik pre 3 minutajoš 28 povezanih
Nagli skok cena nafte i gasa – Vučić: Komplikovana situacija za nas, šest pitanja je ključno; Vlada Srbije donela hitne mere
RTS pre 53 minutajoš 238 povezanih
Federalne rezerve SAD "koče" kamate, plemeniti metali u padu: Cena zlata pala za 5 a sredbra za 10 odsto
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane