Повезане вести
„Како сам научила да возим” у Хартефакт Кући
Политика 07.03.2024
Премијера представе „Како сам научила да возим” по тексту Поле Вогел у режији Таре Манић биће изведена у недељу увече, 17. март од 20 сати у Хартефакт Кући у Београду. Иако је у изворном тексту радња драме смештена у 60-десете… »
„Лолита“ писана из женске перспективе: Нова позоришна представа „Како сам научиа да возим“ у Хартефакт кући (ФОТО)
Данас 07.03.2024
Нова позоришна премијера „Како сам научила да возим“ према тексту Поле Вогел, у режији Таре Манић у којој играју глумац Светозар Цветковић (Теча) и глумица Марта Богосављевић (Малецка) очекује публику Хартефакт куће у недељу… »
„Лолита“ написана из женске перспективе: Нови комад у Хартефакт кући са Светозаром Цветковићем и Мартом Богосављевић
Нова 07.03.2024
Публику Хартефакт куће очекује нова позоришна премијера, у питању је представа "Како сам научила да возим", према тексту Поле Вогел у режији Таре Манић која ће бити одиграна 17. марта. Иако је у изворном тексту радња драме… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 51 минутајош 9 повезаних
Четири удеса током ноћи у Београду: Седморо повређених, три особе имају тешке повреде
Б92 пре 56 минутајош 10 повезаних
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 2 сатајош 9 повезаних
Сирски: Украјинске снаге држе север Покровска, Русија гомила трупе у региону
Политика пре 7 сатијош 8 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана