Povezane vesti

„Kako sam naučila da vozim” u Hartefakt Kući

„Kako sam naučila da vozim” u Hartefakt Kući

Politika 07.03.2024
Premijera predstave „Kako sam naučila da vozim” po tekstu Pole Vogel u režiji Tare Manić biće izvedena u nedelju uveče, 17. mart od 20 sati u Hartefakt Kući u Beogradu. Iako je u izvornom tekstu radnja drame smeštena u 60-desete godine prošlog… »
„Lolita“ pisana iz ženske perspektive: Nova pozorišna predstava „Kako sam naučia da vozim“ u Hartefakt kući (FOTO)

„Lolita“ pisana iz ženske perspektive: Nova pozorišna predstava „Kako sam naučia da vozim“ u Hartefakt kući (FOTO)

Danas 07.03.2024
Nova pozorišna premijera „Kako sam naučila da vozim“ prema tekstu Pole Vogel, u režiji Tare Manić u kojoj igraju glumac Svetozar Cvetković (Teča) i glumica Marta Bogosavljević (Malecka) očekuje publiku Hartefakt kuće u nedelju 17. marta. Iako… »
„Lolita“ napisana iz ženske perspektive: Novi komad u Hartefakt kući sa Svetozarom Cvetkovićem i Martom Bogosavljević

„Lolita“ napisana iz ženske perspektive: Novi komad u Hartefakt kući sa Svetozarom Cvetkovićem i Martom Bogosavljević

Nova 07.03.2024
Publiku Hartefakt kuće očekuje nova pozorišna premijera, u pitanju je predstava "Kako sam naučila da vozim", prema tekstu Pole Vogel u režiji Tare Manić koja će biti odigrana 17. marta. Iako je u izvornom tekstu radnja drame smeštena u šezdesete… »

Vesti dana »