Povezane vesti
Vučić sa gradonačelnikom Ljubljane razgovarao o planovima za Ekspo 2027.
Politika 07.03.2024
LjUBLjANA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem i sa njim razgovarao o Ekspo-u 2027. Vučić se na svom Instagram profilu „budućnostsrbijeav” zahvalio Jankoviću na izuzetnom… »
Vučić sa gradonačelnikom Ljubljane razgovarao o planovima za EXPO 2027
RTV 07.03.2024
LJUBLJANA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem i sa njim razgovarao o EXPO-u 2027. Vučić se na svom Instagram profilu "budućnostsrbijeav" zahvalio Jankoviću na izuzetnom… »
Vučić sa gradonačelnikom Ljubljane Razgovarali smo o Expo 2027; Zamolio sam Zorana za pomoć
Dnevnik 07.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem i sa njim razgovarao o EXPO-u 2027. Hvala gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću na izuzetnom gostoprimstvu. Ja ga zezam i kažem da je srpska… »
Predsednik Vučić sastao se u Sloveniji sa gradonačelnikom Ljubljane: Hvala na izuzetnom gostoprimstvu! Posebna tema bila je…
Kurir 07.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Sloveniji sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem. "Hvala gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću na izuzetnom gostoprimstvu. Ja ga zezam i kažem da je srpska gostoljubivost opšte poznata… »
Vučić sa gradonačelnikom Ljubljane razgovarao o planovima za Ekspo
RTS 07.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem i sa njim razgovarao o Ekspu 2027. Vučić se na svom Instagram profilu zahvalio Jankoviću na izuzetnom gostoprimstvu. "Ja ga zezam i kažem da je… »
Euronews 07.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem i sa njim razgovarao o EXPO-u 2027. Vučić se na svom Instagram profilu "budućnostsrbijeav" zahvalio Jankoviću na izuzetnom gostoprimstvu. "Ja ga… »
Telegraf 07.03.2024
Zamolio sam Zorana za pomoć i podršku i hvala mu na tome što je sve oberučke prihvatio, napisao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem i sa njim razgovarao o EXPO-u 2027… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025. godinu
Telegraf pre 4 satijoš 6 povezanih
"Sedim samo na srpskoj stolici": Vučić u intervjuu za BBC: To znači da sami donosimo odluke i ponosan sam na to
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane