Povezane vesti
"Bilo me je sramota da izađem iz kuće nakon PZE!" Filari završio takmičenje sa 0 poena, razočarao se u Gocu Tržan
Mondo 07.03.2024
Filari iskreno o Pesmi za Evroviziju i glasovima žirija. Filari iskreno o Pesmi za Evroviziju i glasovima žirija. Pevač i tiktoker Filarri takmičio se prve polufinalne večeri " Pesme za Evroviziju", sa pesmom "Ko je ta žena", ali je takmičenje završio… »
"Bilo me je sramota, nisam smeo iz kuće da izađem!" Filarri progovorio za Kurir: Očekivao sam da će me bar goca tržan razumeti…
Kurir 07.03.2024
Mladi umetnik Filarri takmičio se prve polufinalne večeri "Pesme za Evroviziju", sa pesmom "Ko je ta žena". Pažnju je izazvao upečatljivim nastupom i kontroverznim stajlingom koji liči na venčanicu. Ipak, sva ta kreativnost nije mu pomogla da se plasira… »
Vesti dana »
VIDEO Jokić uradio nešto neviđeno u prethodnih 29 godina, Denver se na kraju potpuno raspao
Nova pre 3 minutajoš 14 povezanih
Rusija tvrdi da je zauzela ključni grad Pokrovsk na istoku Ukrajine
Beta pre 24 minutajoš 6 povezanih
Za dva dana, zbog vožnje u alkoholisanom stanju, policija u Kragujevcu isključila 61. vozača
Glas Šumadije pre 18 minutajoš 1 povezana
Šta gašenje rafinerije znači za cene goriva, inflaciju, budžet i standard građana? U "Jutru na Blic" o vrhuncu krize sa NIS-om
Blic pre 4 minutajoš 2 povezane