Повезане вести

Ово су шок слике здравка радојевића у "кланици": Овако је клан хтео да прикрије убиство у Ритопеку "убићу свињу, очи ћу да…

Ово су шок слике здравка радојевића у "кланици": Овако је клан хтео да прикрије убиство у Ритопеку "убићу свињу, очи ћу да…

Курир 08.03.2024
Фотографије које је клан Вељка Беливука и Марка Миљковића, како се сумња, размењивао међу собом преко криптоване апликације Скај, приказане су данас у Специјалном суду у Београду заједно са препискама, а на ред су стигле и… »
"Да знам где је, опет бих га убио. Само сам га раскомадао": Беливукови људи слали слике жртве и збијали шале

"Да знам где је, опет бих га убио. Само сам га раскомадао": Беливукови људи слали слике жртве и збијали шале

Телеграф 08.03.2024
Наставља се са прегледањем "Скај" доказа у вези са отмицама и убиствима. Суђење клану Вељка Беливука и Марка Миљковића настављено је у Спацијалном суду прегледањем путања "Скај" комуникације. На јучерашњем рочишту… »
10 Стражара раздваја Беливука и Миљковића од сведока сарадника Напето на суђењу: Шта се смејете, је л' вама неко убијен?

10 Стражара раздваја Беливука и Миљковића од сведока сарадника Напето на суђењу: Шта се смејете, је л' вама неко убијен?

Курир 08.03.2024
У Специјалном суду у Београду настављено је суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији су припадници оптужени за седам убистава, отмице, силовање и трговину дрогом оружјем. 18.50 - Одбијени предлози… »
"Био је болестан у главу, а и остали органи нису баш нешто": Гнусне шале Беливуковог клана шокирале све

"Био је болестан у главу, а и остали органи нису баш нешто": Гнусне шале Беливуковог клана шокирале све

Телеграф 08.03.2024
На данашњем суђењу клану Вељка Беливука приказане су поруке чланова клана који су се шалили о убиству Здравка Радојевића, али и писали да би га, да могу, "убили поново" Ова недеља суђења Велику Беливуку, Марку Миљковићу и… »
„Морао сам да га понизим да схвати да је испод нас“: На суђењу клану Беливук представљене узнемирујуће поруке уочи убистава…

„Морао сам да га понизим да схвати да је испод нас“: На суђењу клану Беливук представљене узнемирујуће поруке уочи убистава…

Нова 08.03.2024
Суђење клану Вељка Беливука и Марка Миљковића наставља се у Спацијалном суду прегледањем порука са Скај комуникације. Након паузе на суђењу је приказана комуникација током отмице и убиства Здравка Радојевића, односно када… »
Одбијени предлози за укидање притвора припадницима Беливукове групе

РТВ 08.03.2024
БЕОГРАД - Веће Специјалног суда у Београду одбило је предлоге одбране да се осморици оптужених припадника организоване криминлане групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, укине притвор. Претходно су адвокати Немање Лакићевића… »
Суђење Беливуковом клану: Приказане фотографије убијених, шта се дешавало у кући у Ритопеку

Суђење Беливуковом клану: Приказане фотографије убијених, шта се дешавало у кући у Ритопеку

Н1 Инфо 08.03.2024
Суђење клану Вељка Беливука настављено је увидом у доказни материјал из "скај" апликације за заштићену комуникацију, коју је користила ова криминална група за размену порука међу собом. „Скај“ апликацију дешифровала је… »

Еуроневс 08.03.2024
Веће Специјалног суда у Београду одбило је предлоге одбране да се осморици оптужених припадника организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, укине притвор. Претходно су адвокати Немање Лакићевића, Милована… »
Поручио сам им да ћу им вадити очи за ово! Инцидент на суђењу клану Беливука, реаговала удовица искасапљеног Гоксија!

Поручио сам им да ћу им вадити очи за ово! Инцидент на суђењу клану Беливука, реаговала удовица искасапљеног Гоксија!

Мондо 08.03.2024
У Специјалном суду приказане су фотографије убиства Здравка Радојевића. У Специјалном суду приказане су фотографије убиства Здравка Радојевића. Данас је у Специјалном суду настављено суђење клану Вељка Беливука и Марка… »
"Ко је од вас осмислио ту грозоту?": Приказане фотографије убијеног Лазара Вукићевића, а Лалић шокирао одговором!

"Ко је од вас осмислио ту грозоту?": Приказане фотографије убијеног Лазара Вукићевића, а Лалић шокирао одговором!

Мондо 08.03.2024
На суђењу криминалној групи Вељка Беливука приказане фотографије убијеног Лазара Вукућевића. На суђењу криминалној групи Вељка Беливука приказане фотографије убијеног Лазара Вукућевића. У Специјалном суду у Београду… »
На суђењу Беливуку приказана преписка са "Скаја" у вези са отмицом Радојевића

На суђењу Беливуку приказана преписка са "Скаја" у вези са отмицом Радојевића

Инсајдер 08.03.2024
У Специјалном суду у Београду данас је у наставку судјења припадницима организованој групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији припадници се терете за седам убистава , трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружја… »
„Ишарали ми мурал од брата опет. Брате, побићу их све“: На суђењу клану Беливук преслушане поруке између убијеног Здравка…

„Ишарали ми мурал од брата опет. Брате, побићу их све“: На суђењу клану Беливук преслушане поруке између убијеног Здравка…

Нова 08.03.2024
У Специјалном суду у Београду настављено је суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији припадници се оптужницом терете за седам убистава, трговину дрогом, незоконито држање и ношење… »
„Острашћеност у рату је била велика“: Вукићевић пре убиства прошао стравичну тортуру, током суђења клану Беливук приказане…

„Острашћеност у рату је била велика“: Вукићевић пре убиства прошао стравичну тортуру, током суђења клану Беливук приказане…

Нова 08.03.2024
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији припадници се оптужницом терете за седам убистава, трговину дрогом, незоконито држање и ношење… »
Ако не нађе њега, удариће на његову жену и децу: Настављено суђење Беливуковој групи: Приказана преписка са "скаја" у вези…

Ако не нађе њега, удариће на његову жену и децу: Настављено суђење Беливуковој групи: Приказана преписка са "скаја" у вези…

Блиц 08.03.2024
У Специјалном суду у Београду данас је у наставку суђења припадницима организованој групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији припадници се терете за седам убистава , трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружја… »
"Сада ће толико да те бију да ћеш молити да те убију": Језиве поруке Беливуковог клана пуштене у наставку суђења, Веља…

"Сада ће толико да те бију да ћеш молити да те убију": Језиве поруке Беливуковог клана пуштене у наставку суђења, Веља…

Блиц 07.03.2024
У Специјалном суду у Београду данас је преслушавањем аудио снимака телефонских разговора са "Скај" аплокације настављено суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији припадници се терете за… »
„Је л’ био храбар до краја, да га још више мрзим“: Суђење групи Вељка Беливука настављено преслушавањем порука о отмици и…

„Је л’ био храбар до краја, да га још више мрзим“: Суђење групи Вељка Беливука настављено преслушавањем порука о отмици и…

Данас 07.03.2024
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење групи Вељка Беливука, која се терети за седам убистава, трговина дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмице и силовање, а преслушаване су гласовне поруке са… »

Вести дана »