Повезане вести

Новак о Олимпијским играма у Лос Анђелесу: Све је на картама, само не знам колико ми је остало

Новак о Олимпијским играма у Лос Анђелесу: Све је на картама, само не знам колико ми је остало

Нова 08.03.2024
Новак Ђоковић не искључује могућност да се појави на Олимпијским играма 2028. године у Лос Анђелесу. Српски тенисер ће тада имати 41 годину, али није немогуће да се појави у Лос Анђелесу. „Све је на картама, само не знам колико… »
Новак Ђоковић о ОИ у Лос Анђелесу: Све ми је теже

Новак Ђоковић о ОИ у Лос Анђелесу: Све ми је теже

Данас 08.03.2024
Новак ће покушати у Паризу да освоји олимпијско злато које му недостаје, а америчке новинаре занимало је хоће ли га можда видети и у Лос Анђелесу. „Све је у игри, само не знам колико ми је остало… Та мисао ме узбуђује, али Лос… »
Новакове шансе у Паризу: "Не знам колико ми је још остало"

Новакове шансе у Паризу: "Не знам колико ми је још остало"

Спортске.нет 08.03.2024
Док тек треба да стартује на турниру у Индијан Велсу, Новак Ђокович је уједно свестан и учешћа на Олимпијским играма у Паризу. Најбољи тенисер свих времена је свестан својих година, али на то гледа као на изазов. "Све је у игри… »
Новак о ОИ у Лос Анђелесу: Све ми је теже…

Новак о ОИ у Лос Анђелесу: Све ми је теже…

Спорт клуб 08.03.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да не може да тврди да ће учествовати на Олимпијским играма у Лос Анђелесу 2028. године, али да не може да каже ни да неће. *Ноле: Нисам се добро припремио за Аустралију Новак ће покушати… »
Тениски свет у шоку! Новак Ђоковић најавио долазак на Олимпијске игре у Лос Анђелесу

Тениски свет у шоку! Новак Ђоковић најавио долазак на Олимпијске игре у Лос Анђелесу

Вечерње новости 08.03.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић говорио је пред представницима медија уочи учешћа на мастерсу у Индијан Велсу. ФОТО: Тањуг/АП Новинаре је занимало да ли можда планира да заигра на Олимпијским играма 2028. године, а иако је… »

Вести дана »