Povezane vesti

Novak o Olimpijskim igrama u Los Anđelesu: Sve je na kartama, samo ne znam koliko mi je ostalo

Novak o Olimpijskim igrama u Los Anđelesu: Sve je na kartama, samo ne znam koliko mi je ostalo

Nova 08.03.2024
Novak Đoković ne isključuje mogućnost da se pojavi na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu. Srpski teniser će tada imati 41 godinu, ali nije nemoguće da se pojavi u Los Anđelesu. „Sve je na kartama, samo ne znam koliko mi je karata… »
Novak o OI u Los Anđelesu: Sve mi je teže…

Novak o OI u Los Anđelesu: Sve mi je teže…

Sport klub 08.03.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković kaže da ne može da tvrdi da će učestvovati na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine, ali da ne može da kaže ni da neće. *Nole: Nisam se dobro pripremio za Australiju Novak će pokušati u Parizu da… »
Novakove šanse u Parizu: "Ne znam koliko mi je još ostalo"

Novakove šanse u Parizu: "Ne znam koliko mi je još ostalo"

Sportske.net 08.03.2024
Dok tek treba da startuje na turniru u Indijan Velsu, Novak Đokovič je ujedno svestan i učešća na Olimpijskim igrama u Parizu. Najbolji teniser svih vremena je svestan svojih godina, ali na to gleda kao na izazov. "Sve je u igri, samo ne znam koliko… »
Novak Đoković o OI u Los Anđelesu: Sve mi je teže

Novak Đoković o OI u Los Anđelesu: Sve mi je teže

Danas 08.03.2024
Novak će pokušati u Parizu da osvoji olimpijsko zlato koje mu nedostaje, a američke novinare zanimalo je hoće li ga možda videti i u Los Anđelesu. „Sve je u igri, samo ne znam koliko mi je ostalo… Ta misao me uzbuđuje, ali Los Anđeles je još… »
Teniski svet u šoku! Novak Đoković najavio dolazak na Olimpijske igre u Los Anđelesu

Teniski svet u šoku! Novak Đoković najavio dolazak na Olimpijske igre u Los Anđelesu

Večernje novosti 08.03.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je pred predstavnicima medija uoči učešća na mastersu u Indijan Velsu. FOTO: Tanjug/AP Novinare je zanimalo da li možda planira da zaigra na Olimpijskim igrama 2028. godine, a iako je rano da se nagađa… »

Vesti dana »