Повезане вести
Надал верује да може да стигне Ђоковића! Назовимо ствари правим именом: Рафа ће завршити каријеру ако не освоји Ролан Гарос!…
Курир 08.03.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал одустао је од учешаћа на Мастерсу у Индијан Веллсу јер сматра да није довољно спреман да се такмичи на нивоу на ком жели. Шпанац је ове сезоне играо само у Бризбејну, након чега је пропустио све… »
"Надал? Тужно је..." Ђоковић емотивно говорио о Рафи: Случајно смо се срели, дао је све од себе...
Курир 08.03.2024
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, осврнуо се на одлуку Рафаела Надала да се повуче са мастерса у Индијан Велсу. Шпанац је одустао од учешћа на првом мастерсу у сезони због процене да се није довољно опоравио. Новак је уочи… »
Ђоковић: Лос Анђелес је далеко, али ме то гура напред
Недељник 08.03.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је данас да се нада да ће имати добар турнир у Индијан Велсу и додао да жели да настави да пише историју овог спорта. „Срећан сам што сам се вратио у Индијан Велс после пет година, време… »
"Помисао на то ме узбуђује, али..." Ђоковић добио питање на тему о којој ни не размишља, његов одговор ће вас одушевити!…
Курир 08.03.2024
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, говорио је пред представницима медија уочи учешћа на мастерсу у Индијан Велсу. Турнир је увелико почео, а Новак ће за првог ривала на турниру на којем није играо пет година, имати… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Н1 Инфо пре 3 минутајош 11 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 18 минутајош 15 повезаних
Трамп: Зеленски није спреман да потпише мировни предлог САД, разочаран сам
РТВ пре 38 минутајош 5 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних