Повезане вести

Надал верује да може да стигне Ђоковића! Назовимо ствари правим именом: Рафа ће завршити каријеру ако не освоји Ролан Гарос!…

Надал верује да може да стигне Ђоковића! Назовимо ствари правим именом: Рафа ће завршити каријеру ако не освоји Ролан Гарос!…

Курир 08.03.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал одустао је од учешаћа на Мастерсу у Индијан Веллсу јер сматра да није довољно спреман да се такмичи на нивоу на ком жели. Шпанац је ове сезоне играо само у Бризбејну, након чега је пропустио све… »
"Надал? Тужно је..." Ђоковић емотивно говорио о Рафи: Случајно смо се срели, дао је све од себе...

"Надал? Тужно је..." Ђоковић емотивно говорио о Рафи: Случајно смо се срели, дао је све од себе...

Курир 08.03.2024
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, осврнуо се на одлуку Рафаела Надала да се повуче са мастерса у Индијан Велсу. Шпанац је одустао од учешћа на првом мастерсу у сезони због процене да се није довољно опоравио. Новак је уочи… »
Ђоковић: Лос Анђелес је далеко, али ме то гура напред

Ђоковић: Лос Анђелес је далеко, али ме то гура напред

Недељник 08.03.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је данас да се нада да ће имати добар турнир у Индијан Велсу и додао да жели да настави да пише историју овог спорта. „Срећан сам што сам се вратио у Индијан Велс после пет година, време… »
"Помисао на то ме узбуђује, али..." Ђоковић добио питање на тему о којој ни не размишља, његов одговор ће вас одушевити!…

"Помисао на то ме узбуђује, али..." Ђоковић добио питање на тему о којој ни не размишља, његов одговор ће вас одушевити!…

Курир 08.03.2024
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, говорио је пред представницима медија уочи учешћа на мастерсу у Индијан Велсу. Турнир је увелико почео, а Новак ће за првог ривала на турниру на којем није играо пет година, имати… »

Вести дана »