Povezane vesti
Nadal veruje da može da stigne Đokovića! Nazovimo stvari pravim imenom: Rafa će završiti karijeru ako ne osvoji Rolan Garos!…
Kurir 08.03.2024
Španski teniser Rafael Nadal odustao je od učešaća na Mastersu u Indijan Vellsu jer smatra da nije dovoljno spreman da se takmiči na nivou na kom želi. Španac je ove sezone igrao samo u Brizbejnu, nakon čega je propustio sve turnire, osim egzibicije u… »
"Nadal? Tužno je..." Đoković emotivno govorio o Rafi: Slučajno smo se sreli, dao je sve od sebe...
Kurir 08.03.2024
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, osvrnuo se na odluku Rafaela Nadala da se povuče sa mastersa u Indijan Velsu. Španac je odustao od učešća na prvom mastersu u sezoni zbog procene da se nije dovoljno oporavio. Novak je uoči svog prvog meča upitan za… »
Đoković: Los Anđeles je daleko, ali me to gura napred
Nedeljnik 08.03.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da se nada da će imati dobar turnir u Indijan Velsu i dodao da želi da nastavi da piše istoriju ovog sporta. „Srećan sam što sam se vratio u Indijan Vels posle pet godina, vreme tako brzo leti. Nadam se… »
"Pomisao na to me uzbuđuje, ali..." Đoković dobio pitanje na temu o kojoj ni ne razmišlja, njegov odgovor će vas oduševiti!…
Kurir 08.03.2024
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, govorio je pred predstavnicima medija uoči učešća na mastersu u Indijan Velsu. Turnir je uveliko počeo, a Novak će za prvog rivala na turniru na kojem nije igrao pet godina, imati Australijanca, Aleksandra Vukića… »
Vesti dana »
Muškarac pucao u Beloj kući: Trampa sklonilo obezbeđenje, Melanija se sakrila ispod stola (FOTO, VIDEO)
Danas pre 41 minutajoš 21 povezana
Jokić očitao lekciju provokatoru, pa digao glas! Srbin poslao brutalnu poruku posle incidenta koji je šokirao planetu: "Ne kajem se!"
Kurir pre 31 minutajoš 23 povezane
Na današnji dan, 26. april: Eksplozija u Černobilju, okončan aparthejd, dogodila se najveća nesreća u istoriji rudarstva
N1 Info pre 41 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za 26. april: Sunčano i vetrovito, ponegde slab prizemni mraz
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih
I danas protest Zborova Novog Sada zbog aktivista u pritvoru: Nova i duža blokada saobraćaja
Radio 021 pre 36 minutajoš 1 povezana