Povezane vesti
Ana Oreg podnela inicijativu o uvođenju GPS praćenja za počinioce nasilja u porodici
N1 Info 08.03.2024
Poslanica i potpredsednica Pokreta slobodnih građana (PSG) Ana Oreg saopštila je da je podnela predlog za dopunu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici kojim se predviđa da se osobama kojima je policija već izrekla zabranu prilaska žrtvi nasilja… »
Oreg (PSG) podnela inicijativu o uvođenju GPS praćenja za počinioce nasilja u porodici
Danas 08.03.2024
Poslanica i potpredsednica Pokreta slobodnih građana (PSG) Anna Oreg saopštila je danas da je podnela predlog za dopunu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici kojim se predviđa da se osobama kojima je policija već izrekla zabranu prilaska žrtvi… »
PSG: Anna Oreg podnela inicijativu o uvođenju GPS praćenja za počinioce nasilja u porodici
Moj Novi Sad 08.03.2024
Narodna poslanica i potpredsednica Pokreta slobodnih građana Anna Oreg podnela je predlog za dopunu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici kojim se predviđa da se licima kojima je policija već izrekla zabranu prilaska žrtvi nasilja, automatski… »
Vesti dana »

(Mape) počeo prvi pravi letnji toplotni talas! Temperatura skače na 36 stepeni, spremite se za tropske noći! Ovo je detaljna prognoza vremena za celu nedelju
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 5 satijoš 5 povezanih

Delegacija EU: Danas počinje EU Zelena nedelja, niz događaja u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
RTV pre 47 minutajoš 2 povezane

Uoči pregovora u Briselu: Petković: Beograd neće dozvoliti otvaranje tema kojima nije mesto u dijalogu
Blic pre 3 satajoš 2 povezane