Povezane vesti
Đoković: Nadal i ja nećemo još dugo igrati, jedna era se završava
Sportski žurnal 08.03.2024
Srpski as rekao da su Rafa, Federer i Marej bili važan deo njegovog razvoja. Novak Đoković rekao je danas da je svestan da se jedna era završava i da on i Rafael Nadal neće još dugo igrati. - Rafael Nadal i Rodžer Federer su uz Endija Marija, bili… »
VIDEO „Nećemo Rafa i ja još dugo, era se završava i to je tužno“: Đoković otvorio dušu usred SAD i bio emotivniji nego inače…
Nova 08.03.2024
Novak Đoković se obratio pred početak mastersa u Indijan Velsu i bio je izuzetno emotivan, znatno više nego što je to inače slučaj dok je govorio o kraju karijere. Dotakao se činjenice da „Velike trojke“ više nema jer je Rodžer Federer uveliko u penziji… »
Novak: Nećemo Rafa i ja još dugo, era se završava
Sport klub 08.03.2024
Veliko interesovanje vladalo je za uvodnu konferenciju Novaka Đokovića u Indijan Velsu. Ukupno je trajala više od 15 minuta, a Đoković se dotakao brojnih tema – razloga lošijeg nastupa na Australijan openu, Olimpijskih igara u Los Anđelesu, ali i osećaja… »
Vesti dana »
AFET o usvojenom izveštaju o Srbiji: Svako značajno nazadovanje da se odrazi na finansijsku podršku
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
Vijesti: Putnici aviona koji su vraćeni u Srbiju - SNS ekipa za specijalne zadatke
Beta pre 42 minutajoš 73 povezane
Uhapšene dve osobe osumnjičene za zataškavanje ubistva na Senjaku
Nedeljnik pre 37 minutajoš 74 povezane
Zabrane se vraćaju kao bumerang: Da li su izmene pravilnika Direktorata usmerene protiv Viz Era?
Danas pre 4 satijoš 33 povezane