Повезане вести

Шок - Свилар одбио позив, не жели да брани за Србију?!

Шок - Свилар одбио позив, не жели да брани за Србију?!

Спортске.нет 08.03.2024
Голман Роме Миле Свилар (24) не жели више да наступа за фудбалску репрезентацију Србије, сазнаје Информер. Чувар мреже који бриљира ове сезоне је преко директора римске екипе поручио челницима Фудбалског савеза Србије да не жели… »
Барсини навијачи у неверици, Предраг Рајковић одбранио пенал Гундогану!

Барсини навијачи у неверици, Предраг Рајковић одбранио пенал Гундогану!

Спортске.нет 08.03.2024
Да ће селектор Србије Драган Стојковић бити на слатким мукама када је у питању први чувар мреже "Орлова" на предстојећем Европском првенству, потврдио је вечерас и Предраг Рајковић. Чувар мреже Мајорке одбранио је пенал… »
Свилар неће да брани за Србију!

Свилар неће да брани за Србију!

Спортски журнал 08.03.2024
Голман Роме отказао селектору Драгану Стојковићу долазак на окупљање пред дуеле са Русијом и Кипром. Биће Драган Стојковић на слатким мукама овог месеца за ког голмана да се одлучи на проверама против Русије и Кипра, али уместо… »
Огласио се отац Милета Свилара: "Да сам ја тренер..."

Огласио се отац Милета Свилара: "Да сам ја тренер..."

Спортске.нет 08.03.2024
Легендарни српски голман Ратко Свилар огласио се данас поводом информација да његов син Миле убудуће неће наступати за репрезентацију Србије. Иако је позиван неколико пута, те је добио прилику да дебитује код селектора Драгана… »
Шок: Голман одбио да брани за Србију, хоће у другу репрезентацију

Шок: Голман одбио да брани за Србију, хоће у другу репрезентацију

Нова 08.03.2024
Миле Свилар, голман Роме, одбио је да брани за репрезентацију Србије, иако се налази на списку селектора Србије Драгана Стојковића Пиксија. Голман Роме је добио позив селектора за пријатељске мечеве против Русије (21. март) и… »
Свилар више неће бранити за Србију!

Свилар више неће бранити за Србију!

Вести онлине 08.03.2024
Голман Миле Свилар не жели више да наступа за фудбалску репрезентацију Србије, потврђено је Спорт Клубу. Свилар се наводно за тај потез одлучио зато што је схватио да има мале шансе да заиста и заигра за “орлове” у конкуренцији… »
Огласио се отац милета свилара! Легендарни голман Југославије о одлуци сина: "Да сам ја тренер..."

Огласио се отац милета свилара! Легендарни голман Југославије о одлуци сина: "Да сам ја тренер..."

Мондо 08.03.2024
Талентовани голман Миле Свилар више није на располагању селектору Драгану Стојковићу Пиксију. Талентовани голман Миле Свилар више није на располагању селектору Драгану Стојковићу Пиксију. Фудбалску јавност у Србији шокирала је… »
Свилар више неће играти за Србију!

Свилар више неће играти за Србију!

Спорт клуб 08.03.2024
Голман Миле Свилар не жели више да наступа за фудбалску репрезентацију Србије, потврђено је Спорт Клубу. Најбоље се чита на сајту Спорт клуба: *Погибељан старт на Месију: Ни жути за ово?! (ВИДЕО) *Новак: Нећемо Рафа и ја још… »
Србија га не занима! Голман Роме одјавио Пиксија, хоће да промени репрезентацију

Србија га не занима! Голман Роме одјавио Пиксија, хоће да промени репрезентацију

Вечерње новости 08.03.2024
Млади српски голман Миле Свилар, према писању домаћих медија, више не жели да наступа за репрезентацију Србије! ФОТО: ЕПА Како преноси Информер, Свилар је преко директора Роме поручио савезу да жели да промени репрезентацију… »
Један „проблем“ мање за селектора Стојковића: Миле Свилар „одјавио“ репрезентацију Србије

Један „проблем“ мање за селектора Стојковића: Миле Свилар „одјавио“ репрезентацију Србије

Данас 08.03.2024
Даровити голман Роме одлучио да се више не одазива позиву селектора репрезентације Србије. Стекао се утисак да репрезентација Србије никада није имала јачу конкуренцију на голу у односу на актуелну генерацију. Од Вање… »
(Анкета) издаја Свилара не дотиче Пиксија: Србија има првокласне голмане, али ко треба да буде број један?

(Анкета) издаја Свилара не дотиче Пиксија: Србија има првокласне голмане, али ко треба да буде број један?

Хот спорт 08.03.2024
Селектор је на слатким мукама Комплетну јавност у Србији је шокирала одлука Милета Свилара да на један крајње срамотан начин одјави земљу својих предака и одлучи да је боље бранити за неку страну државу која није његова… »
Пикси га "отео", а он одбио Србију! Миле Свилар више неће да брани за репрезентацију!

Пикси га "отео", а он одбио Србију! Миле Свилар више неће да брани за репрезентацију!

Мондо 08.03.2024
Голман Роме и доскорашњи репрезентативац Србије жели опет да наступа за Белгију. Голман Роме и доскорашњи репрезентативац Србије жели опет да наступа за Белгију. Талентовани голман Роме и повремени чувар мреже репрезентације… »
Како то да Свилар може да промени репрезентацију, иако је бранио за Србију? ФИФА променила правило због којег су многи кукали

Како то да Свилар може да промени репрезентацију, иако је бранио за Србију? ФИФА променила правило због којег су многи кукали

Нова 08.03.2024
Током 2020. године ФИФА је на 70. конгресу у Женеви изгласала готово једногласно правило, по коме Миле Свилар сада може да промени репререзентацију за коју наступа. Усвојено је то правило са 193 гласа за, једним против и седам… »
Велеиздаја српског голмана: Миле Свилар пљунуо на Србију, више неће да брани за национални тим!

Велеиздаја српског голмана: Миле Свилар пљунуо на Србију, више неће да брани за национални тим!

Хот спорт 08.03.2024
Срамна одлука чувара мреже Роме Млади голман Миле Свилар (24) изабрао је пут издаје према репрезентацији Србије, одбивши даље наступе за национални тим, сазнаје Информер. Игноришући позив селектора Драгана Стојковића Пиксија за… »

Вести дана »