Povezane vesti
REHAU divizija prozorskih rešenja podržala BBICC, jedno od 10 najznačajnijih svetskih takmičenja za studente
Telegraf 08.03.2024
Belgrade Business International Case Competition. REHAU divizija prozorskih rešenja podržala je organizaciju Belgrade Business International Case Competition (BBICC) takmičenja, koje se održava od 3. do 9. marta u Beogradu, a u okviru kojeg će 80… »
Belgrade Business International Case Competition
Mondo 08.03.2024
REHAU divizija prozorskih rešenja podržala BBICC, jedno od 10 najznačajnijih svetskih takmičenja za studente. REHAU divizija prozorskih rešenja podržala BBICC, jedno od 10 najznačajnijih svetskih takmičenja za studente REHAU divizija prozorskih rešenja… »
REHAU divizija prozorskih rešenja podržala BBICC, jedno od 10 najznačajnijih svetskih takmičenja za studente
Nova 08.03.2024
REHAU divizija prozorskih rešenja podržala je organizaciju Belgrade Business International Case Competition (BBICC) takmičenja, koje se održava od 3. do 9. marta u Beogradu, a u okviru kojeg će 80 studenta iz Srbije i sa 20 univerziteta iz celog sveta… »
Nedeljnik 08.03.2024
REHAU divizija prozorskih rešenja podržala je organizaciju Belgrade Business International Case Competition (BBICC) takmičenja, koje se održava od 3. do 9. marta u Beogradu na Fakultetu organizacionih nauka, a u okviru kojeg će studenti iz Srbije i celog… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 30 minutajoš 36 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška i mi to znamo
Euronews pre 1 minutjoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Emotivnim govorom Saša Matić svima naterao suze na oči: Onda se latio mikrofona i zapevao Šabanovu pesmu
Mondo pre 55 minutajoš 19 povezanih