Povezane vesti
"Kad vidim poruku šta ćemo u vrtiću za 8.: Mart..." Majka pokrenula raspravu o poklonima za praznike, a onda se javila…
Blic 08.03.2024
Pokloni za 8. mart, za rođendane, kraj školske godine i slične prigodne prilike, za mnoge roditelje postali su noćna mora kada krene rasprava u vrtićkim ili školskim grupama. Upravo oko toga povela se rasprava i na mrežama kada se oglasila jedna majka… »
Učiteljica Lela poslala poruku roditeljima u vezi poklona za 8. mart pa gestom ostavila Srbiju u šoku: "Šta sam ja to sad…
Blic 07.03.2024
U susret 8. martu, međunarodnom danu žena, umesto uobičajenog raspravljanja među roditeljima šta kupiti učiteljicama, nastavnicama i profesorkama, koliko novca izdvojiti na poklon i da li ga zapravo treba kupiti, na internetu se pojavila molba jedne… »
Vesti dana »
Voda je za piće: Posle 15 dana, došao kraj mukama građana Čačka, Gornjeg Milanovca i Lučana
Večernje novosti pre 18 minutajoš 29 povezanih
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 23 minutajoš 45 povezanih
Izvestan nastavak krize na Kosovu nakon izbora, u Beogradu će biti odlučeno da li će Srpska lista podržati albansku opoziciju
Mašina pre 6 satijoš 72 povezane
Podvodni zemljotres magnitude 6,1 pogodio zapad Kube, osetio se i na Floridi
N1 Info pre 1 satjoš 72 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on ‘vuče sve poteze’
Južne vesti pre 4 satijoš 47 povezanih