Povezane vesti

Peške hteo u Partizan, svi u porodici bili grobari! Ko je Ratko Svilar, poznati otac golmana koji je odbio Srbiju

Peške hteo u Partizan, svi u porodici bili grobari! Ko je Ratko Svilar, poznati otac golmana koji je odbio Srbiju

Mondo 08.03.2024
Mile je postao još uspešniji golman nego njegov otac, ali ipak neće igrati za reprezentaciju naše zemlje. Odabrao je Belgiju i odbio Piksi. Mile je postao još uspešniji golman nego njegov otac, ali ipak neće igrati za reprezentaciju naše zemlje… »
Otac mileta Svilara otvorio dušu: "Ja sam ga ubeđivao da prihvati Srbiju! Bio sam golman, znam kako je kada si na klupi..."

Otac mileta Svilara otvorio dušu: "Ja sam ga ubeđivao da prihvati Srbiju! Bio sam golman, znam kako je kada si na klupi..."

Kurir 08.03.2024
Kao grom iz vedra neba je jutros je odjeknula informacija da Mile Svilar ne želi više da brani za reprezentaciju Srbije i da hoće da iskoristi FIFA pravila da promeni državu. Ovaj 24-godišnji golman je preko čelnika Rome obavestio ljude iz… »
Šokantne vesti! Svilar ne želi da brani za Srbiju - hoće da promeni reprezentaciju, preko direktora Rome obavestio čelnike…

Šokantne vesti! Svilar ne želi da brani za Srbiju - hoće da promeni reprezentaciju, preko direktora Rome obavestio čelnike…

Kurir 08.03.2024
Kako stoje stvari, Mile Svilar u budućnosti neće nositi dres fudbalske reprezentacije Srbije. On je preko direktora Rome poručio čelnicima Fudbalskog saveza Srbije da ne želi da dođe na naredno okupljanje i da hoće da iskoristi FIFA pravila i… »

Vesti dana »