Povezane vesti
Ivana vozi autobus, Stana radi u obezbeđenju: Niš povodom 8. marta zahvalio ženama u "muškim profesijama"
Telegraf 08.03.2024
Za posao vozača kaže da je odgovoran i izazovan, ali da joj se dopada jer je svakog dana drugačiji, svakog dana su drugačiji uslovi na putu i drugi putnici. Poput svog oca i dede i Ivana Stojičić (50) iz Niša odabrala je posao vozača za svoj… »
Ivana (50) iz Niša je treća generacija vozača u svojoj porodici: Volan u rukama do penzije
Niške vesti 08.03.2024
Promenila je nekoliko firmi u gradskom prevozu i sada radi u „Niš-ekspresu“, ali ne namerava da menja posao. „Završila sam srednju školu za elektrotehničara računara i time sam se neko vreme bavila u Elektronskoj industriji. Nakon toga sam… »
Vesti dana »

N1 sa studentima: Plan da se kolone iz više gradova spoje i svi zajedno u petak uveče uđu u Beograd
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

Grupa prosvetara u protestnoj šetnji od Slavije do centra grada, studenti u blokadi najavili da protest 15. marta nije poslednji (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 16 minutajoš 8 povezanih

Urušile se dionice velikih američkih brendova nakon Trumpovih poteza
Al Jazeera pre 1 satjoš 43 povezane