Povezane vesti
Anćeloti: Nevin sam
Sportski žurnal 08.03.2024
Posle optužbi za utaju poreza oglasio se trener Reala. Dva dana pošto je obelodanjeno da je trener Reala Karlo Anćeloti (64) optužen za utaju poreza u iznosu od milion evra i da mu preti četiri godine i devet meseci zatvora, oglasio se i sam poznati… »
Anćelotija smeštali u zatvor, Italijan ukratko rešio polemiku
Sportske.net 08.03.2024
Pojavili su se brojni novinski natpisi kako bi trener Real madrida Karlo Anćeloti mogao da završi u zatvoru zbog utaje poreza. Radi se o finansijskog malverzaciji u sezoni 2014/15 kojom je navodno ostvario prihod od milion evra. Govorilo se da mu preti… »
Anćeloti o utaji poreza: Nevin sam!
Sport klub 08.03.2024
Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti negirao je mogućnost odlaska u zatvor zbog utaje poreza, o čemu ovih dana bruje svetski mediji. U španskim medijima pojavila se informacija da je protiv Italijana podneta tužba zbog utaje poreza. Navodno je u… »
Vesti dana »
Mali: Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Danas pre 1 satjoš 53 povezane
Hrvatska "u crvenom": Izdato važo upozorenje građanima
Večernje novosti pre 40 minutajoš 63 povezane
Dva snažna zemljotresa pogodila Venecuelu, najmanje 164 osobe poginule, više od 10.000 nestalih
RTV pre 25 minutajoš 114 povezane
Boban Rajović pevao navijačima Bosne i Hercegovine nakon pobede: Pojavio se i na američkoj televiziji (FOTO/VIDEO)
Nova pre 4 satijoš 135 povezanih
Bosna i Hercegovina u nokaut fazi Mundijala: 'Neka žurka traje sedam dana'
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana