Povezane vesti
Anćeloti: Nevin sam
Sportski žurnal 08.03.2024
Posle optužbi za utaju poreza oglasio se trener Reala. Dva dana pošto je obelodanjeno da je trener Reala Karlo Anćeloti (64) optužen za utaju poreza u iznosu od milion evra i da mu preti četiri godine i devet meseci zatvora, oglasio se i sam poznati… »
Anćelotija smeštali u zatvor, Italijan ukratko rešio polemiku
Sportske.net 08.03.2024
Pojavili su se brojni novinski natpisi kako bi trener Real madrida Karlo Anćeloti mogao da završi u zatvoru zbog utaje poreza. Radi se o finansijskog malverzaciji u sezoni 2014/15 kojom je navodno ostvario prihod od milion evra. Govorilo se da mu preti… »
Anćeloti o utaji poreza: Nevin sam!
Sport klub 08.03.2024
Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti negirao je mogućnost odlaska u zatvor zbog utaje poreza, o čemu ovih dana bruje svetski mediji. U španskim medijima pojavila se informacija da je protiv Italijana podneta tužba zbog utaje poreza. Navodno je u… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 73 povezane

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 2 satajoš 41 povezana

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 3 satajoš 22 povezane

Uvredljivi grafiti na zgradi Nikole Kalinića, Zvezda se oglasila: "Ovo je pokušaj da se diskredituje naš igrač"
Mondo pre 48 minutajoš 13 povezanih