Povezane vesti
Saznala sam da me muž vara sa koleginicom Pozvao me je njen suprug, a onda smo upali u takav karambol da toga nismo bili ni…
Kurir 08.03.2024
Ispovest žene koja je saznala da je muž vara, a potom se zaljubila u supruga ljubavnice! Tridesetogodišnja žena je otkrila kako se situacija u kojoj je saznala da je suprug vara sa koleginicom potpuno preokrenula i pretvorila u zamršeno klupko… »
Saznala sam da me muž vara sa koleginicom! Pozvao me je njen suprug, nismo ni znali u kakav karambol upadamo
Mondo 08.03.2024
Ispovest žene koja je saznala da je muž vara, a potom se zaljubila u supruga ljubavnice! Ispovest žene koja je saznala da je muž vara, a potom se zaljubila u supruga ljubavnice! Tridesetogodišnja žena je otkrila kako se situacija u kojoj je saznala… »
Vesti dana »
Vesić: Sutra podnosim ostavku na mesto ministra, u znak moralne odgovornosti zbog nesreće u Novom Sadu (VIDEO)
Insajder pre 15 minutajoš 99 povezanih
Uživo Povređeni u teškom stanju: "Borimo se za njihove živote; Sahranjeno šestoro ljudi; Vesić podnosi ostavku VIDEO
B92 pre 52 minutajoš 102 povezane
Turkulov: Troje povređenih i dalje u veoma teškom stanju, traje borba za njihove živote
Politika pre 1 satjoš 51 povezana
Brnabić reagovala na ostavku Gorana Vesića: "To je prvi pokazatelj političke odgovornosti"
B92 pre 2 satajoš 29 povezanih