Povezane vesti
Ramazanska poruka predsjednika Mešihata
Sandžak press 08.03.2024
Povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana, predsjednik Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftija dr. Mevlud ef. Dudić uputio je ramazansku poruku koju objavljujemo u cijelosti: Bismillahi Rahmani Rahim Allah dž.š. u Kur'anu kaže: „U mjesecu… »
Muftija Dudić uputio poruku povodom nastupajućeg meseca Ramazana
Sandžak haber 08.03.2024
Muftija dr. Mevlud ef. Dudić, predsednik Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, u svojoj ramazanskoj poruci vjernicima, pozvao je na solidarnost i obnovu vjerskih obaveza u Ramazanu. Naglasio je važnost Ramazana kao temeljnog vremena za post i… »
Muftija Dudić uputio poruku povodom nastupajućeg meseca Ramazana
IndeksOnline 08.03.2024
Muftija dr. Mevlud ef. Dudić, predsednik Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, u svojoj ramazanskoj poruci vjernicima, pozvao je na solidarnost i obnovu vjerskih obaveza u Ramazanu. Naglasio je važnost Ramazana kao temeljnog vremena za post i… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 1 satjoš 32 povezane
VIDEO Tepić: Polila sam ih crvenom tečnošću kada je Đukanović počeo da pesniči moje kolege
Radio 021 pre 36 minutajoš 152 povezane
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Sledeće nedelje skraćeni časovi u svim školama u Srbiji, kažu prosvetni sindikati
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 26 povezanih