Povezane vesti
"Kažu što lepše izgledaš to ti je manji mozak": Veliki intervju Jovane Joksimović - progovorila o situacijama iz mladosti na…
Blic 08.03.2024
Voditeljka Jovana Joksimović u emisiji "Blic dan" govorila je o načinu na koji provodi 8. mart, kako neguje svoj izgled, prisetila se Evrovizije na kojoj su ona i njen suprug Željko Joksimović bili voditelji, a onda i prokomentarisala Teya Doru… »
"Volontiraš, gledaš u starije kao u boga i čekaš svojih 2 minuta slave" Jovana Joksimović o početku karijere i Vedrani Rudan…
Kurir 08.03.2024
Jovana Joksimović govorila je o načinu na koji provodi 8. mart, kako neguje svoj izgled, prisetila se Evrovizije na kojoj su ona i njen suprug Željko Joksimović bili voditelji, a onda i prokomentarisala Teya Doru. - Ja nakon „Uranka“ skinem šminku što… »
Vesti dana »
Svako jutro kad se probudim prvo pomislim na sekundarne sankcije Vučić: 15. januar je krajnji datum
Blic pre 29 minutajoš 31 povezana
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično na Portalu otvorenih podataka - Od danas ovi podaci javno dostupni
Ekapija pre 58 minutajoš 21 povezana
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 58 minutajoš 16 povezanih