Povezane vesti
Da se preksrtim i levom i desnom rukom, u šoku sam od kad sam svoju kuću videla na toj slici: Čačani demantuju neistine da su…
RINA 08.03.2024
Da se preksrtim i levom i desnom rukom, u šoku sam od kad sam svoju kuću videla na toj slici: Čačani demantuju neistine da su u njihovoj ulici bili fantomski birači Čačak - Iako je od izbora u Srbiji prošlo skoro tri meseca, strasti se još uvek ne… »
Neistine koje plasira Ozon i Nova S prevršile svaku meru - Tatovići i Čubrići u šoku
Glas Zapadne Srbije 08.03.2024
Čačak - Vest koju je plasirao Ozon pres preko svog tabloida i televizije Nova S, apsolutna je neistina i radi se o notornoj laži i iskrivljivanju činjenica. U svom izveštaju, koji uveliko šeruju i žele da prikažu kao istinu, tvrde da je na adresi Ključka… »
Vesti dana »
Šef misije UNMIK na sednici UN o Kosovu: Postignut napredak u dijalogu Beograda i Prištine, nadam se skorom sastanku Vučića i Kurtija
Insajder pre 43 minutajoš 37 povezanih
Ovako izgleda tabela Superlige posle 30. kola: Zvezda blizu nove titule, a jedan tim je već ispao
Mondo pre 14 minutajoš 56 povezanih
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza "D"
Radio 021 pre 2 satajoš 33 povezane
Tramp razmišlja o šokantnom potezu: Predsednik SAD razmatra povlačenje dela američkih trupa iz Evrope!
Kurir pre 19 minutajoš 44 povezane