Повезане вести

Јк проговорила о скандалу: Бедник је кукавички покушао да ми одузме живот, част, породицу...

Јк проговорила о скандалу: Бедник је кукавички покушао да ми одузме живот, част, породицу...

Курир 08.03.2024
Певачица Јелена Карлеуша је на свом Инстаграм профилу говорила о скандалу у којем се нашла пре неколико година. Многе јавне личности, сусреле су се са разним уценама и претњама од стране бивших партнера који су у поседу имали… »
Душко је од мене захтевао да се убијем: Јелена Карлеуша изнела потресне детаље из живота, па се обратила свим женама

Душко је од мене захтевао да се убијем: Јелена Карлеуша изнела потресне детаље из живота, па се обратила свим женама

Свет & Скандал 08.03.2024
Објава Јелене Карлеуше о тешким тренуцима претужна је Поп дива Јелена Карлеуша пре пет година прошла је кроз најтежи период у свом животу. Два месеца пре него што је преминула њена мајка Дивна, у медијима су освануле Карлеушине… »
Карлеуша: Душко је захтевао да се убијем када су објављене моје наге слике

Карлеуша: Душко је захтевао да се убијем када су објављене моје наге слике

Нова 08.03.2024
Јелена Карлеуша подржала је петицију да неовлашћено дељење интимних снимака постане кривично дело, а уз то је објавила и поруку у којој је изнела потресне тврдње - да ју је законити муж Душко Тошић наговарао да себи одузме… »

Вести дана »