Povezane vesti
Jk progovorila o skandalu: Bednik je kukavički pokušao da mi oduzme život, čast, porodicu...
Kurir 08.03.2024
Pevačica Jelena Karleuša je na svom Instagram profilu govorila o skandalu u kojem se našla pre nekoliko godina. Mnoge javne ličnosti, susrele su se sa raznim ucenama i pretnjama od strane bivših partnera koji su u posedu imali njihove eksplicitne… »
Duško je od mene zahtevao da se ubijem: Jelena Karleuša iznela potresne detalje iz života, pa se obratila svim ženama
Svet & Skandal 08.03.2024
Objava Jelene Karleuše o teškim trenucima pretužna je Pop diva Jelena Karleuša pre pet godina prošla je kroz najteži period u svom životu. Dva meseca pre nego što je preminula njena majka Divna, u medijima su osvanule Karleušine eksplicititne fotografije… »
Karleuša: Duško je zahtevao da se ubijem kada su objavljene moje nage slike
Nova 08.03.2024
Jelena Karleuša podržala je peticiju da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postane krivično delo, a uz to je objavila i poruku u kojoj je iznela potresne tvrdnje - da ju je zakoniti muž Duško Tošić nagovarao da sebi oduzme život u vreme kada su u… »
Vesti dana »

Amerika još traga za ubicom Čarlija Kirka: Bajden i Obama osudili nasilje
Pravda pre 29 minutajoš 56 povezanih

Do kada će padati kiša u Sremskoj Mitrovici? Evo kakvo vreme nas čeka narednih dana
Ozon pre 1 satjoš 22 povezane

13 Zagonetnih reči: Supruga Čarlija Kirka bila je u publici kad je upucan, a svi pričaju o njenoj objavi par sati pre atentata: Ovo je napisala na mrežama
Blic pre 43 minutajoš 26 povezanih

Sraman potez Hrvata! Smeta im Lukino srpsko poreklo, krenuli sa brutalnim uvredama na račun Dončića (video)
Večernje novosti pre 43 minutajoš 15 povezanih