Повезане вести

Кошаркаши Партизана изгубили од миланске Олимпије

Кошаркаши Партизана изгубили од миланске Олимпије

Политика 08.03.2024
МИЛАНО - Кошаркаши Партизана поражени су вечерас након неизвесне завршнице од екипе Олимпије из Милана резултатом 85:83 у утакмици 28. кола Евролиге. Партизан је сада на 11. месту са скором 13/15, док је екипа Олимпије на 12… »
Бивши звездаш шокирао Партизан - Нејпир: Очистили су ми страну...

Бивши звездаш шокирао Партизан - Нејпир: Очистили су ми страну...

Спортски журнал 08.03.2024
Партизан је у драматичној завршници поражен од Арманија у Милану (83:85). Шабаз Нејпир сезону је почео у Црвеној звезди, али је “нож у срце” Партизана зарио као члан Арманија. Поена - 15, асистенција - 5, украдене лопте - 3. -… »
Нови драматичан пораз Партизана - Нејпир унео немир међу црно-беле (фото, видео)

Нови драматичан пораз Партизана - Нејпир унео немир међу црно-беле (фото, видео)

Спортски журнал 08.03.2024
У 29. колу Евролиге Партизан 14. марта гостује Барселони у Шпанији. АРМАНИ – ПАРТИЗАН 85:83 (22:21, 19:19, 23:27, 21:16) Милано - Дворана: Медиоланум форум. Гледалаца: 12.192. Судије: Емин Могулкоч, Жозеф Бисанг, Карлос Кортес… »
Нејпир открио како је срушио Партизан: "Промашивао сам шутеве, али..."

Нејпир открио како је срушио Партизан: "Промашивао сам шутеве, али..."

Телеграф 08.03.2024
Олимпија слави Американца. Кошаркаши Партизана поражени су од Олимпије из Милана резултатом 85:83, у оквиру 28. кола Евролиге. У јунака утакмице профилисао се Шабаз Нејпир који је постигао победничке поене, док је током читавог… »
Партизан изгубио на невероватан начин: Нејпир пресудио у последњим секундама, болан завршетак за црно-беле

Партизан изгубио на невероватан начин: Нејпир пресудио у последњим секундама, болан завршетак за црно-беле

Нова 08.03.2024
Кошаркаши Партизана поражени су од Арманија у Милану са 85:83 у мечу 28. кола Евролиге. Меч је решио двојком Шабаз Нејпир, пошто је погодио на 5,3 секунде до краја меча. Кошаркаши Партизана имали су 5,3 секунде за последњи… »
Драма у Милану - Нејпир и Миротић срушили Партизан!

Драма у Милану - Нејпир и Миротић срушили Партизан!

Спортске.нет 08.03.2024
Победа Арманија у 28. колу Евролиге над Партизаном резултатом 85:83 кошем меч-винера Шабаза Нејпира на 5 секунди до краја утакмице. Одлично су црно-бели отворили меч, повели са 8:0 после чега је Месина морао да тражи тајм-аут… »
Партизан поражен у Милану

Партизан поражен у Милану

Вести онлине 08.03.2024
Кошаркаши Партизана поражени су од Олимпије у Милану резултатом 85:83 (22:21, 19:19, 23:27, 21:16) у 28. колу Евролиге. Напета и велика борба водила се до самог краја, али пресудан је био шут Шабаза Нејпира који је на пет секунди… »
Миротић и Нејпир срушили Партизан: Црно-бели пали у Милану после велике драме! Бивши кошаркаш Звезде погодио за победу

Миротић и Нејпир срушили Партизан: Црно-бели пали у Милану после велике драме! Бивши кошаркаш Звезде погодио за победу

Курир 08.03.2024
Кошаркаши Партизана поражени су у мечу 28. кола Евролиге од Олимпије Армани у Милану са 85:83 (22:21, 19:19, 23:27, 21:16). Кош одлуке постигао је бивши кошаркаш Црвене звезде Шабаз Нејпир 5.3 секунде пре краја меча. Ледеј у… »
Јунак Нејпир: "Драго ми је што сам део ове екипе!"

Јунак Нејпир: "Драго ми је што сам део ове екипе!"

Спортске.нет 08.03.2024
Кошаркаши Арманија савладали су Партизан са 85:83 у мечу 28. кола Евролиге. Кош за победу "манекена" постигао је некадашњи играч Црвене звезде Шабаз Нејпир у последњим секундама утакмице. Американац је меч завршио са 15 поена и… »
Несрећан пораз Партизана у Милану: Нејпир срушио црно-беле у последњим секундама утакмице

Несрећан пораз Партизана у Милану: Нејпир срушио црно-беле у последњим секундама утакмице

Еуроневс 08.03.2024
Када би несрећа била клуб, можда би се звала Партизан. Црно-бели су евидентно дигли форму после репрезентативне паузе, али је Армани вечерас славио на домаћем терену 85:83 (22:21, 19:19, 23:27, 21:16) у 28. колу Евролиге… »
Срцепарајуће Партизан поклекао у последњим секундама

Срцепарајуће Партизан поклекао у последњим секундама

Дневник 08.03.2024
Кошаркаши Партизана поражени са 85:83 од Милана у 28. колу Евролиге. У уводним минутима, црно-бели су показали више, како офанзивно, тако и дефанзивно. Све то док нису почели да губе лопте и на тај начин доводе ривала у позицију… »
ПОЛУВРЕМЕ - Партизанове "црне рупе", има наде!

ПОЛУВРЕМЕ - Партизанове "црне рупе", има наде!

Спортске.нет 08.03.2024
У оквиру 28. кола Евролиге екипа Партизана после првог полувремена губи 41:40. Камински је сјајно отворио утакмицу тројком, а Партизан је везао две добре одбране где је предњачио управо Камински. Када је Смаилагић погодио тројку… »
Врућ дочек Гробара за Миротића усред Милана: Погледајте како су навијачи Партизана реаговали

Врућ дочек Гробара за Миротића усред Милана: Погледајте како су навијачи Партизана реаговали

Телеграф 08.03.2024
Миротић је остао хладнокрван... Кошаркаши Партизана гостују екипи Олимпије у "Медиоланум Форуму" у Милану од 20.30 у последњем мечу 28. кола Евролиге, а на овом дуелу наступиће и звезда тима Никола Миротић. Огроман број навијача… »
Лоша вест из Милана за Гробаре: Миротић је спреман и загрева се за Партизан

Лоша вест из Милана за Гробаре: Миротић је спреман и загрева се за Партизан

Телеграф 08.03.2024
Славни кошаркаш је спреман за важан дуле са црно-белима. Кошаркаши Партизана гостују екипи Олимпије у "Медиоланум Форуму" у Милану од 20.30 у последњем мечу 28. кола Евролиге, а на овом дуелу наступиће и звезда тима Никола… »

Вести дана »