Povezane vesti

Marija Šerifović 20 godina čekala nastup u Areni u Zagrebu! Pevačici umalo nije stalo srce: Samo puls da mi se smiri...

Marija Šerifović 20 godina čekala nastup u Areni u Zagrebu! Pevačici umalo nije stalo srce: Samo puls da mi se smiri...

Kurir 08.03.2024
Na Dan žena Marija Šerifović večeras prvi put nastupa u Areni Zagreb, što je polazna stanica njene turneje simboličnog naziva „Dolazi ljubav“. Najverniji fanovi su stigli dva sata pre početka spektakla kako bi zauzeli prve redove do bine… »
Čekala sam 20 godina da zapevam u Zagrebu! Marija Šerifović koncert započela ovom pesmom video

Čekala sam 20 godina da zapevam u Zagrebu! Marija Šerifović koncert započela ovom pesmom video

Mondo 08.03.2024
Marija Šerifović večeras prvi put nastupa u Areni Zagreb. Marija Šerifović večeras prvi put nastupa u Areni Zagreb. Na Dan žena, Marija Šerifović večeras prvi put nastupa u Areni Zagreb, što je polazna stanica njene turneje simboličnog naziva… »
Marija Šerifović prvi put nastupa u Areni u Zagrebu: Na Dan žena pevačica započela turneju i pripremila spektakl za…

Marija Šerifović prvi put nastupa u Areni u Zagrebu: Na Dan žena pevačica započela turneju i pripremila spektakl za…

Kurir 08.03.2024
Na Dan žena Marija Šerifović će večeras prvi će put zapevati u Areni Zagreb, što je polazna stanica njene turneje simboličnog naziva "Dolazi ljubav“. Krajem prošle godine pevačica je objavila istoimeni album, a sada se znam da su pesme na… »

Vesti dana »