Povezane vesti

Erdogan najavio kraj svoje vladavine nakon izbora u martu

Erdogan najavio kraj svoje vladavine nakon izbora u martu

Slobodna Evropa 08.03.2024
Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan 8. marta je prvi put govorio o kraju svoje vladavine. Kako prenosi AFP, on je rekao da će lokalni izbori u Turskoj 31. marta biti njegovi "posljednji". "Izbori od 31. marta bit će za mene posljednji" u skladu… »
Erdogan najavljuje kraj svoje vladavine posle lokalnih izbora u Turskoj

Novi magazin 08.03.2024
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan večeras je prvi put progovorio o kraju svoje vladavine. Kako prenosi AFP, Erdogan je rekao da će lokalni izbori u Turskoj 31. marta biti njegovi "poslednji". "Izbori od 31. marta biće za mene poslednji" u… »
Odlazak sultana! Erdogan najavio kraj svoje vladavine: Ovi izbori biće moji poslednji

Odlazak sultana! Erdogan najavio kraj svoje vladavine: Ovi izbori biće moji poslednji

Kurir 08.03.2024
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan večeras je prvi put progovorio o kraju svoje vladavine. Kako prenosi AFP, Erdogan je rekao da će lokalni izbori u Turskoj 31. marta biti njegovi „poslednji“. „Izbori od 31. marta biće za mene poslednji“… »

N1 Info 08.03.2024
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan večeras je prvi put progovorio o kraju svoje vladavine. Kako prenosi AFP, Erdogan je rekao da će lokalni izbori u Turskoj 31. marta biti njegovi „poslednji“. „Izbori od 31. marta biće za mene poslednji“… »

Vesti dana »