Повезане вести

"УК**ила сам се од страха" Марија Шерифовић проговорила о претњама које добија, споменула и Бресквицу!

"УК**ила сам се од страха" Марија Шерифовић проговорила о претњама које добија, споменула и Бресквицу!

Мондо 09.03.2024
Марија Шерифовић пред концерт у Загребу рекла шта мисли о бури која се дигла након победе Теиа Дора на домаћем избору за представника на Песми Евровизије. Марија Шерифовић пред концерт у Загребу рекла шта мисли о бури која се… »
Марија Шерифовић коментарисала Бресквицу: Чула сам шта је рекла, попила бих кафу са њом!

Марија Шерифовић коментарисала Бресквицу: Чула сам шта је рекла, попила бих кафу са њом!

Вести онлине 09.03.2024
Анђела Игњатович Бресквица и песма “Гнездо орлово” подигли су велику прашину након завршетка ПЗЕ24 што и даље траје. Поготово се причало о томе како јој је стручни жири дао поене, а сада је целу ситуацију са њом… »
"Попила бих кафу са бресквицом" Марија Шерифовић о Теиа Дори и претњама које свакодневно добија: Гласала сам...

"Попила бих кафу са бресквицом" Марија Шерифовић о Теиа Дори и претњама које свакодневно добија: Гласала сам...

Курир 09.03.2024
Марија Шерифовић заокружила је своју турнеју концертом у Загребу где је наступила први пут за 20 година каријере. Певачица је на конференцији за новинаре говорила о сину, каријери и променама у животу које су се догодиле након… »
Призор који топи и најтврђа срца: Марија Шерифовић на ивици суза, ово није очекивала

Призор који топи и најтврђа срца: Марија Шерифовић на ивици суза, ово није очекивала

Свет & Скандал 09.03.2024
Марија Шерифовић добила поклон пре концерта у Загребу Марија Шерифовић синоћ је одржала концерт у загребачкој, а наступ је започела песмом “Другачија” што је изазвало опште одушевљење публике. Након огромног аплауза којим ју је… »
(Видео) "размишљала сам да турнеја уопште не почне": Марија Шерифовић након концерта у Загребу проговорила о сину, па открила…

(Видео) "размишљала сам да турнеја уопште не почне": Марија Шерифовић након концерта у Загребу проговорила о сину, па открила…

Блиц 09.03.2024
Певачица Марија Шерифовић одржала је синоћ свој солистички концерт у Арени у Загребу, где је направила прави спектакл. Марија се након концерта обратила припадницима седме силе на конференцији, а том приликом причала је о својим… »
"Марио" се ори Загребом: Публика на концерту Марије Шерифовић скандира име њеног сина: Певачица поделила снимке са наследником…

"Марио" се ори Загребом: Публика на концерту Марије Шерифовић скандира име њеног сина: Певачица поделила снимке са наследником…

Блиц 08.03.2024
Певачица Марија Шерифовић одржала је вечерас свој солистички концерт у Арени у Загребу, а публика ју је по изласку на бину дочекала громогласним аплаузом. Поп звезда Марија Шерифовић, отворила је концерт песмом "Другачија", а… »
Марија Шерифовић започела регионалну турнеју концертом у Загребу: "Другачија" дигла на ноге целу Арену

Марија Шерифовић започела регионалну турнеју концертом у Загребу: "Другачија" дигла на ноге целу Арену

Блиц 08.03.2024
Нумером „Другачија“ Марија Шерифовић отворила је вечерашњи концерт у потпуно распродатој загребачкој Арени. „Добро вече Загребе, чекајте да смирим пулс“, рекла је Марија на самом почетку концерта, а публика јој је узвратила… »
"Чекала сам 20 година да бих певала овде" Марја Шерифовић отворила концерт у препуној Арени у Загребу, публика у трансу: "само…

"Чекала сам 20 година да бих певала овде" Марја Шерифовић отворила концерт у препуној Арени у Загребу, публика у трансу: "само…

Блиц 08.03.2024
Марија Шерифовић одржаће вечерас 8. марта, велики концерту загребачкој Арени. Наиме, поп звезда Марија Шерифовић, отворила је концерт песмом "Другачија", а онда су уследиле невиђене овације, вриска и аплауз од стране публике… »

Вести дана »