Povezane vesti

"UK**ila sam se od straha" Marija Šerifović progovorila o pretnjama koje dobija, spomenula i Breskvicu!

"UK**ila sam se od straha" Marija Šerifović progovorila o pretnjama koje dobija, spomenula i Breskvicu!

Mondo 09.03.2024
Marija Šerifović pred koncert u Zagrebu rekla šta misli o buri koja se digla nakon pobede Teya Dora na domaćem izboru za predstavnika na Pesmi Evrovizije. Marija Šerifović pred koncert u Zagrebu rekla šta misli o buri koja se digla nakon pobede Teya Dora… »
Marija Šerifović komentarisala Breskvicu: Čula sam šta je rekla, popila bih kafu sa njom!

Marija Šerifović komentarisala Breskvicu: Čula sam šta je rekla, popila bih kafu sa njom!

Vesti online 09.03.2024
Anđela Ignjatovič Breskvica i pesma “Gnezdo orlovo” podigli su veliku prašinu nakon završetka PZE24 što i dalje traje. Pogotovo se pričalo o tome kako joj je stručni žiri dao poene, a sada je celu situaciju sa njom prokomentarisala i Marija Šerifović… »
"Popila bih kafu sa breskvicom" Marija Šerifović o Teya Dori i pretnjama koje svakodnevno dobija: Glasala sam...

"Popila bih kafu sa breskvicom" Marija Šerifović o Teya Dori i pretnjama koje svakodnevno dobija: Glasala sam...

Kurir 09.03.2024
Marija Šerifović zaokružila je svoju turneju koncertom u Zagrebu gde je nastupila prvi put za 20 godina karijere. Pevačica je na konferenciji za novinare govorila o sinu, karijeri i promenama u životu koje su se dogodile nakon dolaska bebe na svet, a… »
Prizor koji topi i najtvrđa srca: Marija Šerifović na ivici suza, ovo nije očekivala

Prizor koji topi i najtvrđa srca: Marija Šerifović na ivici suza, ovo nije očekivala

Svet & Skandal 09.03.2024
Marija Šerifović dobila poklon pre koncerta u Zagrebu Marija Šerifović sinoć je održala koncert u zagrebačkoj, a nastup je započela pesmom “Drugačija” što je izazvalo opšte oduševljenje publike. Nakon ogromnog aplauza kojim ju je pozdravila publika… »
(Video) "razmišljala sam da turneja uopšte ne počne": Marija Šerifović nakon koncerta u Zagrebu progovorila o sinu, pa otkrila…

(Video) "razmišljala sam da turneja uopšte ne počne": Marija Šerifović nakon koncerta u Zagrebu progovorila o sinu, pa otkrila…

Blic 09.03.2024
Pevačica Marija Šerifović održala je sinoć svoj solistički koncert u Areni u Zagrebu, gde je napravila pravi spektakl. Marija se nakon koncerta obratila pripadnicima sedme sile na konferenciji, a tom prilikom pričala je o svojim planovima, koleginici… »
"Mario" se ori Zagrebom: Publika na koncertu Marije Šerifović skandira ime njenog sina: Pevačica podelila snimke sa naslednikom…

"Mario" se ori Zagrebom: Publika na koncertu Marije Šerifović skandira ime njenog sina: Pevačica podelila snimke sa naslednikom…

Blic 08.03.2024
Pevačica Marija Šerifović održala je večeras svoj solistički koncert u Areni u Zagrebu, a publika ju je po izlasku na binu dočekala gromoglasnim aplauzom. Pop zvezda Marija Šerifović, otvorila je koncert pesmom "Drugačija", a onda su usledile neviđene… »
Marija Šerifović započela regionalnu turneju koncertom u Zagrebu: "Drugačija" digla na noge celu Arenu

Marija Šerifović započela regionalnu turneju koncertom u Zagrebu: "Drugačija" digla na noge celu Arenu

Blic 08.03.2024
Numerom „Drugačija“ Marija Šerifović otvorila je večerašnji koncert u potpuno rasprodatoj zagrebačkoj Areni. „Dobro veče Zagrebe, čekajte da smirim puls“, rekla je Marija na samom početku koncerta, a publika joj je uzvratila gromoglasnim aplauzom! Nakon… »
"Čekala sam 20 godina da bih pevala ovde" Marja Šerifović otvorila koncert u prepunoj Areni u Zagrebu, publika u transu: "samo…

"Čekala sam 20 godina da bih pevala ovde" Marja Šerifović otvorila koncert u prepunoj Areni u Zagrebu, publika u transu: "samo…

Blic 08.03.2024
Marija Šerifović održaće večeras 8. marta, veliki koncertu zagrebačkoj Areni. Naime, pop zvezda Marija Šerifović, otvorila je koncert pesmom "Drugačija", a onda su usledile neviđene ovacije, vriska i aplauz od strane publike, koja je sve vreme uglas… »

Vesti dana »

Himenez za 2:0, Meksiko ide ka pobedi

Himenez za 2:0, Meksiko ide ka pobedi

Nova pre 2 minutajoš 29 povezanih
Trump otkazao planirane vojne udare na Iran, ponovo promenio kurs

Trump otkazao planirane vojne udare na Iran, ponovo promenio kurs

Bloomberg Adria pre 47 minutajoš 50 povezanih
Mol okončao pregovore sa Vladom RS u vezi NIS-a

Mol okončao pregovore sa Vladom RS u vezi NIS-a

Biznis u regionu pre 2 satajoš 65 povezanih