Повезане вести
Шелтон славио, па забринуо навијаче: Американац ''спустио слушалицу'' Олимпијским играма у Паризу?
Вечерње новости 09.03.2024
У дуелу двојице ''тинејџера'', Бен Шелтон је изашао као победник, пошто је савладао Јакуба Меншика са 2:1 (4:6, 6:3, 6:4). ФОТО: ЕПА - Први пут сам играо против млађег тенисера од мене или некога ко није близу мене по годишту… »
Шелтон: Вероватно нећу на ОИ у Паризу
Спорт клуб 09.03.2024
Бен Шелтон је успешно решио ситуацију у којој никада није био у својој краткој каријери. Савладао је Јакуба Меншика 18-годишњег Чеха, који је последњих недеља нагло напредовао и већ постао најмлађи тенисер у првих 100 на… »
Шелтон: Вероватно нећу на ОИ у Паризу
Спорт клуб 09.03.2024
Бен Шелтон је успешно решио ситуацију у којој никада није био у својој краткој каријери. Савладао је Јакуба Меншика 18-годишњег Чеха, који је последњих недеља нагло напредовао и већ постао најмлађи тенисер у првих 100 на… »
Крај за Лајовића, Ћорић пропустио три меч лопте
Спорт клуб 09.03.2024
Српски тенисер Душан Лајовић завршио је учешће на мастерсу у Индијан Велсу поразом од Френсиса Тијафоа 6:3, 6:3. Американац је пред домаћом публиком одиграо један од најбољих мечева у сезони, хранио се енергијом са трибина, а… »
Алкараз газио после слабог старта, испао Хачанов
Спорт клуб 09.03.2024
На путу до прошлогодишње титуле у Индијан Велсу, Карлос Алкараз није изгубио ни сет, али та серија није потрајала ове године у Калифорнији. Изгубио је већ први, од инспирисаног Матеа Арналија, али је потом узео девет гемова у… »
Сви су му криви: Мари завршио учешће у Индијан Велсу
Британски тенисер, Енди Мари завршио је своје учешће на мастерсу у Индијан Велсу у другој рунди поражом од петог играча света Андреја Рубљова резултатом 2:0 по сетовима 7:6, 6:1. Фото: Профимедиа Резултат је донекле био и… »
Шпанац изгубио први сет, па упалио моторе: Карлос Алкараз уз много муке прошао у наредно коло Индијан Велса
Шпански тенисер Карлос Алкараз добио је теже него очекивано Матеаа Арналдија са 2:1 у сетовима (6:7, 6:0, 6:1). и пласирао се у наредно коло Индијан Велса. ФОТО: Тањуг/АП Током првог сета ''Карлитос'' је први стигао до брејка… »
Ништа од дуела Лајовић-циципас: Тијафо је био много моћан
Српски тенисер Душан Лајовић елиминисан је у другом колу Мастерса у Индијан Велсу, пошто је поражен од Амеркканца Френсиса Тијафоа резултатом 2:0 по сетовима 6:3, 6:3. Фото: Профимедиа Тијафо је после 76 минута игре завршио… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана