Повезане вести

Зорица Марковић никад жешће напљувала Миону и Ша: Чуди ме да није гребао на капију! Стала на страну Станислава: Разбуцаће их…

Зорица Марковић никад жешће напљувала Миону и Ша: Чуди ме да није гребао на капију! Стала на страну Станислава: Разбуцаће их…

Курир 09.03.2024
Зорица Марковић, бивша ријалити учесница, а бритка сабља на језику, огласила се за и открила своје виђење односа Мионе Јовановић и Ненада Алексића након уласка њеног бившег дечка Станислава Крофака. Зорица није штедела Ша и… »
"Ша не сме да призна од мионе" Вања потврдила да Станислав прича истину, ево шта су бивши супружници урадили на дан развода…

"Ша не сме да призна од мионе" Вања потврдила да Станислав прича истину, ево шта су бивши супружници урадили на дан развода…

Курир 09.03.2024
Вања Игњатовић познатија као бивша жена Ненада Алексића Ша и инфлуенсерка, већ месецима се налази у жижи јавности због краха љубави са Ша, али и зато што својом појавом интригира народ. Вању су гледаоци спајали и са Миониним… »
Вања и Крофак се удружили Тиктокерка пренела Станиславу све мрачне тајне репера, Ша је у дебелом проблему

Вања и Крофак се удружили Тиктокерка пренела Станиславу све мрачне тајне репера, Ша је у дебелом проблему

Ало 09.03.2024
Репер и Миона нису ни свесни у шта су се увалили. Синоћ је у "Елиту" ушао Станислав Крофак, бивши момак Мионе Јовановић. Када се појавио, у Белој лући настао је тајац, међутим, и Миона и Ша касније су навели да их његова близина… »
"Изгубио се у својим лажима": Вања Алексић жестоко поткачила бившег мужа, па споменула Станислава и његов улазак у "Елиту"…

"Изгубио се у својим лажима": Вања Алексић жестоко поткачила бившег мужа, па споменула Станислава и његов улазак у "Елиту"…

Блиц 09.03.2024
Бивши дечко певачице Мионе Јовановић, Станислав Крофак, синоћ је ушао у Елиту, а репер Ненад Алексић Ша је био ван себе. Иначе, Ненадова бивша жена, Вања Игњатовић, већ месецима се налази у жижи јавности, а њу већ неко време… »
Отац репера Ша о суочавању његовог сина са миониним бившим! Киза неће да ћути, има јасан став: Напољу му је претио

Отац репера Ша о суочавању његовог сина са миониним бившим! Киза неће да ћути, има јасан став: Напољу му је претио

Курир 09.03.2024
Актуелним учесницима "Елите" и љубавном пару Миони Јовановић и Ненаду Алексићу Ша више ништа није исто, с обзиром на то да се у Белу кућу уселио Мионин бивши дечко Станислав Крофак, који се том приликом при самом уласку одмах… »
"Мислио сам да је бред пит" Мионин бивши ушао у Елиту, одмах настао хаос: Пале претње, Ша поставио нови ултиматум певачици

"Мислио сам да је бред пит" Мионин бивши ушао у Елиту, одмах настао хаос: Пале претње, Ша поставио нови ултиматум певачици

Курир 09.03.2024
Бивши дечко певачице Мионе Јовановић, Станислав Крофак, постао је актуелни учесник Елите. У претходних неколико месеци Ненад Алексић Ша и певачица више пута су имали сукобе због њега, а претходне ноћи је пало и суочавање. На… »
"Ја сам слободна жена, зашто бих крила..." Вања открила истину о односу са Миониним бившим, ево да ли су у љубавној вези

"Ја сам слободна жена, зашто бих крила..." Вања открила истину о односу са Миониним бившим, ево да ли су у љубавној вези

Курир 09.03.2024
У Елиту се уселио Станислав Крофак, бивши дечко Мионе Јовановић. Наиме, он је остао мистичан на питање о његовом односу са Вањом Игњатовић, бившом супругом од Ша, али је поменуо и то да је му је Вања током сусрета са Ша… »
Мионин бивши ушао у ријалити, Ша пукао од љубоморе: Репер одмах запретио девојци: "Ако то урадиш, раскидамо!"

Мионин бивши ушао у ријалити, Ша пукао од љубоморе: Репер одмах запретио девојци: "Ако то урадиш, раскидамо!"

Блиц 09.03.2024
Бивши дечко певачице Мионе Јовановић, ког је током свог боравка у Белој кући преварила са репером Ненадом Алексићем Ша, Станислав Крофак, синоћ је ушао у Елиту. Након његовог уласка у ријалити, Миона Јовановић и Ненад Алексић Ша… »
Бивши дечко Мионе Јовановић ушао у "Елиту": Ша позеленеио од муке, одмах пале претње: "Мораш да ми се извиниш, она више никад…

Бивши дечко Мионе Јовановић ушао у "Елиту": Ша позеленеио од муке, одмах пале претње: "Мораш да ми се извиниш, она више никад…

Блиц 08.03.2024
Бивши дечко певачице Мионе Јовановић, ког је током свог боравка у Белој кући преварила са репером Ненадом Алексићем Ша, Станислав Крофак, вечерас је ушао у Елиту. Станислав је прво био гост у студију код водитељке Ане Радуловић… »

Вести дана »