Povezane vesti
Erdogan o predstojećim izborima u Turskoj: Za mene je ovo finale
Euronews 09.03.2024
Predsednik Turske i lider Partije pravde i razvoja (AKP) Redžep Tajip Erdogan, izjavio je da će predstojeći lokalni izbori 31. marta biti njegovi "poslednji". "Za mene je ovo finale. S ovlašćenjima datim zakonom, ovi izbori su moji poslednji izbori, ali… »
Erdogan o predstojećim izborima u Turskoj: Za mene je ovo finale
Insajder 09.03.2024
Predsednik Turske i lider Partije pravde i razvoja (AKP) Redžep Tajip Erdogan, izjavio je da će predstojeći lokalni izbori 31. marta biti njegovi "poslednji". “Za mene je ovo finale. S ovlašćenjima datim zakonom, ovi izbori su moji poslednji izbori, ali… »
Erdogan najavio povlačenje iz politike
SEEbiz 09.03.2024
ANKARA - Predstojeći općinski izbori kasnije ovog mjeseca bit će posljednji izbori za predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, rekao je, čime će biti okončano više od 20 godina na čelu Turske. Bio je to prvi put da je Erdogan, koji je na vlasti od 2003… »
Vesti dana »

Ekološki ustanak: Miler svesno saučestvuje u isušivanju preostalih izvora slobode govora u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 91 povezana

Prosečan račun za struju biće veći za 200 dinara – dodatni popusti za najugroženije kupce, povoljnosti za mala preduzeća
RTS pre 1 satjoš 46 povezanih

(Video) Vozač nakon nesreće od šoka bio dezorjentisan Skrenuo da izbegne ženu koja je prelazila put van pešačkog, a onda je nastao haosa
Dnevnik pre 2 satajoš 76 povezanih