Povezane vesti
Erdogan najavio povlačenje iz politike? “Za mene je ovo finale”
Vesti online 09.03.2024
Predsednik Turske i lider Partije pravde i razvoja (AKP) Redžep Tajip Erdogan, izjavio je da će predstojeći lokalni izbori 31. marta biti njegovi “poslednji”. – Za mene je ovo finale. S ovlašćenjima datim zakonom, ovi izbori su moji poslednji… »
Erdogan o predstojećim izborima u Turskoj: Za mene je ovo finale
Politika 09.03.2024
ISTANBUL – Predsednik Turske i lider Partije pravde i razvoja (AKP) Redžep Tajip Erdogan, izjavio je da će predstojeći lokalni izbori 31. marta biti njegovi „poslednji”. „Za mene je ovo finale. S ovlašćenjima datim zakonom, ovi izbori su moji… »
Euronews 09.03.2024
Predsednik Turske i lider Partije pravde i razvoja (AKP) Redžep Tajip Erdogan, izjavio je da će predstojeći lokalni izbori 31. marta biti njegovi "poslednji". "Za mene je ovo finale. S ovlašćenjima datim zakonom, ovi izbori su moji poslednji izbori… »
Insajder 09.03.2024
Predsednik Turske i lider Partije pravde i razvoja (AKP) Redžep Tajip Erdogan, izjavio je da će predstojeći lokalni izbori 31. marta biti njegovi "poslednji". “Za mene je ovo finale. S ovlašćenjima datim zakonom, ovi izbori su moji poslednji… »
Erdogan najavio povlačenje iz politike
SEEbiz 09.03.2024
ANKARA - Predstojeći općinski izbori kasnije ovog mjeseca bit će posljednji izbori za predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, rekao je, čime će biti okončano više od 20 godina na čelu Turske. Bio je to prvi put da je Erdogan, koji je na vlasti od… »
Vesti dana »

‘Mala, ali značajna pobjeda’: Završena blokada pravosudnih organa u Novom Sadu
Al Jazeera pre 31 minutajoš 54 povezane

"Sramno i skandalozno, Sud u Novom Sadu pustio još trojicu terorista na slobodu" Vučević: Postupili jedino i isključivo pod pritiskom i pretnjama blokadera
Kurir pre 57 minutajoš 20 povezanih

Studenti koji blokiraju FTN: Odluka o asinhronoj nastavi doneta bez uvažavanja studentskih stavova
Radio 021 pre 22 minutajoš 19 povezanih

Rusija iznenadila Ukrajinu: Moskva ponudila datum i mesto održavanja drugih direktnih mirovnih pregovora
Kurir pre 52 minutajoš 36 povezanih

FOTO i VIDEO: Posle 14 dana prekinuta blokada novosadskog suda – svih šestoro aktivista su u kućnom pritvoru
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 45 povezanih