Povezane vesti
Vučić: Neću da se mešam o odluku opozicije hoće li izaći na izbore, suština je da se slomi Srbija
Beta 09.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće da se meša u odluku opozicije da li hoće ili neće da izađe na beogradske izbore, navodeći da bi ona izašla na njih, "skačući od sreće", kad bi verovali da su pokradeni. "Mi smo jedina… »
Vučić: Neću da se mešam o odluku opozicije hoće li izaći na izbore, suština je da se slomi Srbija
Novi magazin 09.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće da se meša u odluku opozicije da li hoće ili neće da izađe na beogradske izbore, navodeći da bi ona izašla na njih, "skačući od sreće", kad bi verovali da su pokradeni. "Mi smo jedina… »
Kurir 09.03.2024
Vesti dana »

Šta je „Tiha većina“ čiji potpisnik je napao profesorku Pravnog fakulteta: I kakva je njihova veza državnom sekretarkom za životnu sredinu
Nedeljnik pre 43 minutajoš 13 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 58 minutajoš 13 povezanih

Stanković i Markoski sa dekanima svih fakulteta u Novom Sadu: Neophodno nadoknaditi nastavu
Euronews pre 1 satjoš 59 povezanih

Ukinut protest aktivistima SNS koji su okrivljeni da su tukli studente: Novosađani pozvali na hitan protest u 20,30
Nedeljnik pre 8 minutajoš 20 povezanih

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 7 satijoš 22 povezane