Povezane vesti
Vučić: Neću da se mešam o odluku opozicije hoće li izaći na izbore, suština je da se slomi Srbija
Beta 09.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće da se meša u odluku opozicije da li hoće ili neće da izađe na beogradske izbore, navodeći da bi ona izašla na njih, "skačući od sreće", kad bi verovali da su pokradeni. "Mi smo jedina zemlja… »
Vučić: Neću da se mešam o odluku opozicije hoće li izaći na izbore, suština je da se slomi Srbija
Novi magazin 09.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće da se meša u odluku opozicije da li hoće ili neće da izađe na beogradske izbore, navodeći da bi ona izašla na njih, "skačući od sreće", kad bi verovali da su pokradeni. "Mi smo jedina zemlja… »
Kurir 09.03.2024
Vesti dana »

Tramp želi da se sastane sa Putinom sledeće nedelje: Prvi susret oči u oči posle sedam godina!
Kurir pre 4 minutajoš 71 povezana

Poljaci istakli transparent o Kosovu: Na srpskoj zastavi napisali reči koje bi svi trebalo da vide
Mondo pre 8 minutajoš 40 povezanih

I dalje "predsednik Dodik" ili samo Milorad: CIK mu oduzeo mandat, on najavljuje referendum
N1 Info pre 1 satjoš 179 povezanih

Tim Partizana za Hibernijan: Jurčević u sastavu, Seku nova šansa
Sport klub pre 1 satjoš 31 povezana