Povezane vesti
"Muvaju me u liftu i na semaforu" Dara Bubamara progovorila o udvaračima, pa spomenula i posao: Radim gde mi se radi!
Kurir 09.03.2024
Pevačica Dara Bubamara privlači pažnju gde god se pojavi. Naime, Dara je sinoć na svoj nastup stigla u svom luksuznom belom mercedesu, a onda je otkrila kako doživljava 8. mart, koji je posvećen ženama. - Meni 8. mart ništa posebno ne znači, uvek… »
"Radim gde mi se radi": Dara Bubamara u besnom mercedesu stigla na nastup - počela da odbija tezge, a evo šta kaže o…
Blic 09.03.2024
Pevačica Dara Bubamara privlači pažnju gde god se pojavi. Naime, Dara je sinoć na svoj nastup stigla u svom luksuznom belom mercedesu, a onda je otkrila kako doživljava 8. mart, koji je posvećen ženama. - Meni 8. mart ništa posebno ne znači, uvek… »
Vesti dana »

Studenti FDU objavili da je kraj blokade RTS: Posle čišćenja, grupno uz muziku napuštaju Takovsku (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 63 povezane

Kragujevački studenti blokiraju raskrsnicu kod Studentskog doma: Podrška kolegama u Novom Sadu
Radio 021 pre 7 satijoš 10 povezanih

'Trk ka Briselu': Studenti maratonci kroz Austriju na putu do sedišta Evropske unije
BBC News pre 22 minutajoš 32 povezane

Cvejić: Dačić se ponaša kao da ima džojstik – pa kaže bilo malo sile, bilo malo više
N1 Info pre 46 minutajoš 86 povezanih