Povezane vesti
Užas u banja luci: Muškarac upao u šahtu, pa preminuo na licu mesta
Kurir 09.03.2024
Muškarac je nastradao kada je upao u šahtu u Banjaluci a njegovo telo juče su izvukli banjalučki vatrogasci. Oni su intervenisali u 17.42 u Kuljanima na poziv policije PS Lazarevo. "Izvučeno je beživotno muško telo iz šahta u Ulici XI Kuljanska", navode… »
Tragedija u Banjaluci: Iz šahta izvučeno telo muškarca
N1 Info 09.03.2024
Muškarac je nastradao kada je upao u šaht u Banjaluci, a njegovo telo u petak su izvukli banjalučki vatrogasci. Oni su intervenisali u 17.42 u Kuljanima na poziv policije PS Lazarevo. Reč je o Boži Č. za kojeg meštani kažu da je živeo sam, a inače je… »
Srpskainfo saznaje: Utvrđen identitet muškarca nastradalog u Banjaluci, upao u šaht za vodu i poginuo na mestu
Blic 09.03.2024
Utvrđen je identitet muškarca koji je pronađen mrtav u šahtu u banjalučkom naselju Kuljani, saznaje Srpskainfo. Radi se o Boži Č. za kojeg meštani kažu da je živeo sam, a inače je rodom iz Jajca. Tragedija se dogodilo juče kada je nesrećni čovek upao u… »
Muškarac upao u šaht za vodu i poginuo na mestu: Tragedija u Banjaluci
Telegraf 09.03.2024
Telo čoveka su izvukli vatrogasci. Muškarac je pronađen mrtav u šahti u banjalučkom naselju Kuljani. Radi se o Boži Č. za kojeg meštani kažu da je živeo sam, a inače je rodom iz Jajca. Tragedija se dogodila juče kada je nesrećni čovek upao u šaht za vodu… »
Vesti dana »

Skup podrške uhapšenom studentu Stefanu Tomiću ispred Palate pravde
NIN pre 58 minutajoš 23 povezane

Srbija pregovara novi gasni ugovor sa Rusijom dok EU razmatra zabranu uvoza ruskog gasa
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 21 povezana

Srbija osvojila prvo mesto u grupi i spremna za četvrtfinale Svetskog prvenstva u basketu 3x3
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 28 povezanih

Studenti objavili da će protest Vidimo se na Vidovdan početi u subotu u 18, na Trgu Slavija
Beta pre 3 satajoš 21 povezana