Povezane vesti

Novi Bajdenov spot o kome priča ceo svet: Da sam mlad, nisam...

Novi Bajdenov spot o kome priča ceo svet: Da sam mlad, nisam...

Euronews 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. "Vidite, ja nisam mlad… »
Bajden snimio novi spot: Nisam mlad momak, ali razumem kako da se stvari urade za američki narod (video)

Bajden snimio novi spot: Nisam mlad momak, ali razumem kako da se stvari urade za američki narod (video)

Kurir 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. „Vidite, ja nisam mlad… »
„Nisam mlad momak, ali razumem američki narod“: Bajden snimio novi spot

„Nisam mlad momak, ali razumem američki narod“: Bajden snimio novi spot

Nova 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. „Vidite, ja nisam mlad… »
Novi Bajdenov spot: Nisam mlad, ali…

Novi Bajdenov spot: Nisam mlad, ali…

N1 Info 09.03.2024
Nisam mlad momak to nije nikakva tajna...Objavljen Bajdenov predizborni spot

Nisam mlad momak to nije nikakva tajna...Objavljen Bajdenov predizborni spot

Dnevnik 09.03.2024
VAŠINGTON: U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. "Vidite, ja… »

Vesti dana »