Povezane vesti
Novi Bajdenov spot o kome priča ceo svet: Da sam mlad, nisam...
Euronews 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. "Vidite, ja nisam mlad momak. To… »
„Nisam mlad momak, ali razumem američki narod“: Bajden snimio novi spot
Nova 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. „Vidite, ja nisam mlad momak. To… »
Novi Bajdenov spot: Nisam mlad, ali…
N1 Info 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. „Vidite, ja nisam mlad momak. To… »
Vesti dana »
Dijana Hrka započela štrajk glađu, blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih
Novi Sad: Grupa građana krenula pešice ka Beogradu da podrži Dijanu Hrku u štrajku glađu
Beta pre 3 satajoš 38 povezanih
Zapisaće istorija šta je Vučić izgradio! Predsednik poslao moćnu poruku sa gradilišta Nacionalnog stadiona
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 27 povezanih
Otvaranje Velikog egipatskog muzeja u Kairu uz prisustvo svetskih lidera
Naslovi.ai pre 3 satajoš 6 povezanih
Poznati novi detalji napada u vozu: Evo ko su počinioci; Teroristički incident? VIDEO
B92 pre 1 satjoš 42 povezane