Povezane vesti
Novi Bajdenov spot o kome priča ceo svet: Da sam mlad, nisam...
Euronews 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. "Vidite, ja nisam mlad momak. To… »
„Nisam mlad momak, ali razumem američki narod“: Bajden snimio novi spot
Nova 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. „Vidite, ja nisam mlad momak. To… »
Novi Bajdenov spot: Nisam mlad, ali…
N1 Info 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. „Vidite, ja nisam mlad momak. To… »
Vesti dana »

Osnovni sud u Šapcu odredio pritvor do 30 dana trojici poljoprivrednika iz Bogatića
Mašina pre 3 satajoš 3 povezane

Izraelska veza: Beogradski kol-centri i lažne investicije koje su otele stotine miliona evra od žrtava
Jug press pre 3 satajoš 4 povezane

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Hamas će razmotriti mirovni plan američkog predsednika Donalda Trampa za Gazu
Euronews pre 2 satajoš 65 povezanih

Đurić: Srbija podržava Trampovu inicijativu, očekuje oslobađanje Alona Ohela
RTS pre 48 minutajoš 19 povezanih