Povezane vesti
Novi Bajdenov spot o kome priča ceo svet: Da sam mlad, nisam...
Euronews 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. "Vidite, ja nisam mlad… »
Bajden snimio novi spot: Nisam mlad momak, ali razumem kako da se stvari urade za američki narod (video)
Kurir 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. „Vidite, ja nisam mlad… »
„Nisam mlad momak, ali razumem američki narod“: Bajden snimio novi spot
Nova 09.03.2024
U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. „Vidite, ja nisam mlad… »
Novi Bajdenov spot: Nisam mlad, ali…
N1 Info 09.03.2024
Nisam mlad momak to nije nikakva tajna...Objavljen Bajdenov predizborni spot
Dnevnik 09.03.2024
VAŠINGTON: U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine. "Vidite, ja… »
Vesti dana »
Studentski protest u Nišu na četiri mosta: Održano 15 minuta tišine, šeta se i u Čačku, Jagodini, Inđiji... (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 56 povezanih
Studenti u blokadi se izvinili RTS-u zbog ometanja tokom sinoćnjeg izveštavanja
Nova pre 38 minutajoš 42 povezane
Oglasila se Skupština Advokatske komore Srbije: Izglasana 30-dnevna obustava rada
Kurir pre 5 satijoš 30 povezanih
Surova poruka Dončiću iz Dalasa i "tajming" koji otkriva mnogo
Sportske.net pre 9 satijoš 53 povezane
Tramp opet zapretio Kanadi: Komšijska zemlja bi trebalo da postane naša dragocena 51. savezna država
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih