Povezane vesti
Strašan sudar na milošu velikom, auto potpuno zgužvan: Jeziv snimak saobraćajne nesreće, stvaraju se velike gužve (video)
Kurir 09.03.2024
Ozbiljan sudar u kojem su učestvovala dva putnička vozila dogodio se večeras na auto-putu Miloš Veliki, od Jakova ka Surčinu. Kako se na snimku, koji je objavio Moj_Beograd, može videti prizor na licu mesta je jeziv, automobili su potpuni smrskani… »
Auto potpuno zgužvan Stravična saobraćajka na Milošu Velikom! Stvara se velika gužva na ovoj deonici (foto, video)
Dnevnik 09.03.2024
Težak sudar, u kojem su učestvovala dva putnička vozila, dogodio se večeras na auto-putu Miloš Veliki, od Jakova ka Surčinu. Kako se na snimku, koji je objavio Moj_Beograd, može videti prizor na licu mesta je jeziv, automobili su potpuni smrskani… »
Neverovatna scena posle teške saobraćajke na milošu velikom: Dva auta u potpunosti zgužvana, a putnicama ništa
Kurir 09.03.2024
Tri žene nakon žestokog sudara na auto-putu Miloš Veliki, srećom su prošle bez težih povreda. Prizor zgužvanog auta uplašio je sve, ali na sreću, žene su hospitalizovane u KBC Zemun i nisu životno ugrožene. View this post on Instagram A post… »
Neverovatna sreća na Milošu Velikom: Auto zgužvan, a ženama ništa
Telegraf 09.03.2024
Tri žene su prevezene u KBC Zemun. Tri žene nakon žestokog sudara na auto-putu Miloš Veliki, srećom su prošle bez težih povreda. Prizor zgužvanog auta uplašio je sve, ali na sreću, žene su hospitalizovane u KBC Zemun i nisu životno ugrožene… »
Lim smrskan kao da je od papira: Jak sudar na Milošu Velikom, vozači oprez!
Telegraf 09.03.2024
Policija je na mestu nesreće i vrši uviđaj. Ozbiljan sudar u kojem su učestvovala dva putnička vozila dogodio se večeras na auto-putu Miloš Veliki, od Jakova ka Surčinu. Kako se na snimku, koji je objavio Moj_Beograd, može videti prizor na licu… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Ruski istražitelji saopštili: Za ubistvo ruskog generala osumnjičen državljanin Uzbekistana
Radio 021 pre 12 minutajoš 15 povezanih
VJT: Identifikovani osumnjičeni za napad ispred FDU, saslušanja planirana za 9. i 10. januar
RTV pre 36 minutajoš 12 povezanih
Politikolog o dogovoru Beograda i Prištine o nestalima: "Džoker" da se ne kaže da je sve propalo
Radio 021 pre 2 satajoš 11 povezanih