Povezane vesti
Strašan sudar na milošu velikom, auto potpuno zgužvan: Jeziv snimak saobraćajne nesreće, stvaraju se velike gužve (video)
Kurir 09.03.2024
Ozbiljan sudar u kojem su učestvovala dva putnička vozila dogodio se večeras na auto-putu Miloš Veliki, od Jakova ka Surčinu. Kako se na snimku, koji je objavio Moj_Beograd, može videti prizor na licu mesta je jeziv, automobili su potpuni smrskani… »
Auto potpuno zgužvan Stravična saobraćajka na Milošu Velikom! Stvara se velika gužva na ovoj deonici (foto, video)
Dnevnik 09.03.2024
Težak sudar, u kojem su učestvovala dva putnička vozila, dogodio se večeras na auto-putu Miloš Veliki, od Jakova ka Surčinu. Kako se na snimku, koji je objavio Moj_Beograd, može videti prizor na licu mesta je jeziv, automobili su potpuni smrskani… »
Neverovatna scena posle teške saobraćajke na milošu velikom: Dva auta u potpunosti zgužvana, a putnicama ništa
Kurir 09.03.2024
Tri žene nakon žestokog sudara na auto-putu Miloš Veliki, srećom su prošle bez težih povreda. Prizor zgužvanog auta uplašio je sve, ali na sreću, žene su hospitalizovane u KBC Zemun i nisu životno ugrožene. View this post on Instagram A post… »
Neverovatna sreća na Milošu Velikom: Auto zgužvan, a ženama ništa
Telegraf 09.03.2024
Tri žene su prevezene u KBC Zemun. Tri žene nakon žestokog sudara na auto-putu Miloš Veliki, srećom su prošle bez težih povreda. Prizor zgužvanog auta uplašio je sve, ali na sreću, žene su hospitalizovane u KBC Zemun i nisu životno ugrožene… »
Lim smrskan kao da je od papira: Jak sudar na Milošu Velikom, vozači oprez!
Telegraf 09.03.2024
Policija je na mestu nesreće i vrši uviđaj. Ozbiljan sudar u kojem su učestvovala dva putnička vozila dogodio se večeras na auto-putu Miloš Veliki, od Jakova ka Surčinu. Kako se na snimku, koji je objavio Moj_Beograd, može videti prizor na licu… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Građani na skupu kod Železničke stanice: Transparenti sa imenima stradalih, sveće i muk
Radio 021 pre 7 minutajoš 176 povezanih
Đurić: O uzroku nesreće nakon mišljenja stručnjaka, očekujemo da se utvrdi odgovornost
Politika pre 42 minutajoš 13 povezanih
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, protestni skup u tišini
BBC News pre 1 satjoš 162 povezane