Povezane vesti
Erdogan nikad oštriji: Netanijahu se našao u zločinačkom društvu Hitlera, Musolinija i Staljina
Euronews 09.03.2024
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da administracija izraelskog premijera Benjamina Netanijahua čini zločine protiv čovečnosti i da je sada na istoj listi na kojoj su i režimi ''Hitlera, Musolinija i Staljina''. Erdogan je… »
Erdogan: Netanjahu je ušao na listu nacista, uz Hitlera, Musolinija i Staljina
Kurir 09.03.2024
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da administracija izraelskog premijera Benjamina Netanjahua čini zločine protiv čovečnosti i da je sada na istoj listi na kojoj su i režimi ''Hitlera, Musolinija i Staljina''. Erdogan je… »
Erdogan: Netanijahu je ušao na listu nacista, uz Hitlera, Musolinija i Staljina.
RTV 09.03.2024
ANKARA - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da administracija izraelskog premijera Benjamina Netanijahua čini zločine protiv čovečnosti i da je sada na istoj listi na kojoj su i režimi ''Hitlera, Musolinija i Staljina''. Erdogan… »
Erdogan: Netanjahu je ušao na listu nacista, uz Hitlera, Musolinija i Staljina
Vesti online 09.03.2024
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da administracija izraelskog premijera Benjamina Netanjahua čini zločine protiv čovečnosti i da je sada na istoj listi na kojoj su i režimi ”Hitlera, Musolinija i Staljina”. Erdogan je… »
Erdogan: Netanijahu je ušao na listu nacista, uz Hitlera, Musolinija i Staljina
Insajder 09.03.2024
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je devetog marta da administracija izraelskog premijera Benjamina Netanijahua čini zločine protiv čovečnosti i da je sada na istoj listi na kojoj su i režimi ''Hitlera, Musolinija i Staljina''. Erdogan… »
Za Erdogana je Netanyahu na istoj listi sa Hitlerom, Mussolinijem, Staljinom
Al Jazeera 09.03.2024
Zločinima protiv čovječnosti u Gazi, Netanyahu i njegova administracija dodali su svoja imena na listu nacista – uz Hitlera, Mussolinija i Staljina, rekao je predsjednik Turske. Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan uporedio je Netanyahua i druge… »
Vesti dana »

Interventna policija i žandarmerija pred DIF-om u Novom Sadu: Upotrebljeni pendreci i suzavac, povređena studentkinja (VIDEO)
Danas pre 20 minutajoš 36 povezanih

Radnici RTS-a predali peticiju Skupštini: „Da prestanemo da žmurimo i ne vidimo ono što svi vide“
N1 Info pre 2 satajoš 50 povezanih

Vučić: Blokade su „čisto siledžijstvo“, kad ne budemo mogli da tolerišemo – biće kraj
Nova pre 55 minutajoš 22 povezane

"Izgubio sam moju mezimicu": Reči oca Nevene (20) koja je poginula u Aleksincu teraju suze na oči: "Ona meni kaže - tata ja tebe najviše volim!"
Blic pre 31 minutajoš 20 povezanih

Ovi delovi Srbije danas na udaru pljuskova sa grmljavinom: Evo gde se očekuju olujni udari vetra od 90 km/h
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih