Povezane vesti

Novosađanka godinama patila Zbog slomljenog srca Spasila je terapija o kojoj se sve više priča u Srbiji; Sada ona pomaže…

Novosađanka godinama patila Zbog slomljenog srca Spasila je terapija o kojoj se sve više priča u Srbiji; Sada ona pomaže…

Dnevnik 09.03.2024
Iako se neretko može čuti kako je patnja zbog ljubavnog raskida izgubljeno vreme, a naše bake unukama savetovale - "jedan se otegao, drugi se protegao", bol zbog ljubavi ipak nam ne godi, a sa ovim problemom susrela se i Novosađanka Vesna Petović… »
Spolja sam bila živa, a unutra sve bilo mrtvo: Vesna iz Novog Sada godinama je patila od "slomljenog srca"

Spolja sam bila živa, a unutra sve bilo mrtvo: Vesna iz Novog Sada godinama je patila od "slomljenog srca"

Telegraf 09.03.2024
Ova Novosađanka kada je iscelila svoju dušu, poželela je na isti način da pomogne i drugima i to radi upešno već godinama. Iako se neretko može čuti kako je patnja zbog ljubavnog raskida izgubljeno vreme, a naše bake unukama savetovale "jedan se… »
Spolja sam bila živa, a unutra potpuno mrtva osoba: Vesna iz Novog Sada godinama je patila od "slomljenog srca", spasila je…

Spolja sam bila živa, a unutra potpuno mrtva osoba: Vesna iz Novog Sada godinama je patila od "slomljenog srca", spasila je…

RINA 09.03.2024
Spolja sam bila živa, a unutra potpuno mrtva osoba: Vesna iz Novog Sada godinama je patila od "slomljenog srca", spasila je posebna terapija o kojoj se u Srbiji sve više priča (FOTO) Novi Sad - Iako se neretko može čuti kako je patnja zbog ljubavnog… »

Vesti dana »