Повезане вести
Новосађанка годинама патила Због сломљеног срца Спасила је терапија о којој се све више прича у Србији; Сада она помаже…
Дневник 09.03.2024
Иако се неретко може чути како је патња због љубавног раскида изгубљено време, а наше баке унукама саветовале - "један се отегао, други се протегао", бол због љубави ипак нам не годи, а са овим проблемом сусрела се и… »
Споља сам била жива, а унутра све било мртво: Весна из Новог Сада годинама је патила од "сломљеног срца"
Телеграф 09.03.2024
Ова Новосађанка када је исцелила своју душу, пожелела је на исти начин да помогне и другима и то ради упешно већ годинама. Иако се неретко може чути како је патња због љубавног раскида изгубљено време, а наше баке унукама… »
Споља сам била жива, а унутра потпуно мртва особа: Весна из Новог Сада годинама је патила од "сломљеног срца", спасила је…
РИНА 09.03.2024
Споља сам била жива, а унутра потпуно мртва особа: Весна из Новог Сада годинама је патила од "сломљеног срца", спасила је посебна терапија о којој се у Србији све више прича (ФОТО) Нови Сад - Иако се неретко може чути како је… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 12 минутајош 30 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 3 сатајош 46 повезаних
Зеленски мењао план и шаље нови документ САД: Трамп га напао: "Ниси ни прочитао споразум!"
Ало пре 22 минутајош 22 повезане