Повезане вести

Новак: Кад играм фудбал ја сам Лука Модрић

Новак: Кад играм фудбал ја сам Лука Модрић

Политика 09.03.2024
На питање новинара који је тип фудбалера када игра фудбал најбољи тенисер света Новак Ђоковић је одговорио: „Ја сам Лука Модрић. Много трчим, асистирам…” Што се тениса тиче први меч на Мастерсу у Сједињеним Америчким Државама… »
Новак дао гол, имитирао Роналда, па скинуо мајицу: Уз бруталне мишиће, открио је важан детаљ

Новак дао гол, имитирао Роналда, па скинуо мајицу: Уз бруталне мишиће, открио је важан детаљ

Телеграф 09.03.2024
Новак се одлично забавља на Индијан Велсу. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић почиње такмичење на Мастерсу у Индијан Велсу, а поред нашао је времена да одигра фудбал са пријатељима. Том приликом, Новак е коментарисао… »
Ноле шокирао све! Новак Ђоковић се "представио" као Хрват - сви сад гледају овај снимак (видео)

Ноле шокирао све! Новак Ђоковић се "представио" као Хрват - сви сад гледају овај снимак (видео)

Вечерње новости 09.03.2024
АТП турнир у Индијан Велсу је почео, Новак Ђоковић игра први пут на њему после 2019, а уочи тог првог такмичарског наступа, уз уживо пренос на порталу "Новости", Ноле је изненадио многе своје навијае. Сцреенсхот / ТеннисТВ Ноле… »
Ђоковић: На фудбалу сам Лука Модрић

Ђоковић: На фудбалу сам Лука Модрић

Спорт клуб 09.03.2024
На турнир мастерс серије у Индијан Велсу, најбољи тенисери света су се опробали у фудбалу. На импровизованом терену у комплексу у пустињи Калифорније највише пажње наравно изазвао је Новак Ђоковић, који је велики љубитељ… »

Вести дана »