Povezane vesti

Novak: Kad igram fudbal ja sam Luka Modrić

Novak: Kad igram fudbal ja sam Luka Modrić

Politika 09.03.2024
Na pitanje novinara koji je tip fudbalera kada igra fudbal najbolji teniser sveta Novak Đoković je odgovorio: „Ja sam Luka Modrić. Mnogo trčim, asistiram…” Što se tenisa tiče prvi meč na Mastersu u Sjedinjenim Američkim Državama odigraće… »
Novak dao gol, imitirao Ronalda, pa skinuo majicu: Uz brutalne mišiće, otkrio je važan detalj

Novak dao gol, imitirao Ronalda, pa skinuo majicu: Uz brutalne mišiće, otkrio je važan detalj

Telegraf 09.03.2024
Novak se odlično zabavlja na Indijan Velsu. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković počinje takmičenje na Mastersu u Indijan Velsu, a pored našao je vremena da odigra fudbal sa prijateljima. Tom prilikom, Novak e komentarisao Luku Modrića. - Ja… »
Nole šokirao sve! Novak Đoković se "predstavio" kao Hrvat - svi sad gledaju ovaj snimak (video)

Nole šokirao sve! Novak Đoković se "predstavio" kao Hrvat - svi sad gledaju ovaj snimak (video)

Večernje novosti 09.03.2024
ATP turnir u Indijan Velsu je počeo, Novak Đoković igra prvi put na njemu posle 2019, a uoči tog prvog takmičarskog nastupa, uz uživo prenos na portalu "Novosti", Nole je iznenadio mnoge svoje navijae. Screenshot / TennisTV Nole je, naime, igrao… »
Đoković: Na fudbalu sam Luka Modrić

Đoković: Na fudbalu sam Luka Modrić

Sport klub 09.03.2024
Na turnir masters serije u Indijan Velsu, najbolji teniseri sveta su se oprobali u fudbalu. Na improvizovanom terenu u kompleksu u pustinji Kalifornije najviše pažnje naravno izazvao je Novak Đoković, koji je veliki ljubitelj fudbala i navijača… »

Vesti dana »