Povezane vesti
Ne znam zašto se tako ponašaju: Emir Lapsus o odlasku i raspadu benda posle 11 godina (foto)
Večernje novosti 10.03.2024
EMIR ALIČKOVIĆ poznatiji kao Emir Lapsus, sinoć je nastupao u Beogradu, a tom prilikom je prvi put pričao na ovu temu. Foto: Novosti Kako je istakao, istina je da su se razišli, ali mu je krivo što njegove bivše kolege u medijima govore na ružan… »
(Video) "sve sam im ostavio, ne znam zašto se tako ponašaju": Emir Lapsus o odlasku i raspadu benda posle 11 godina - Ovo je…
Blic 10.03.2024
Kao bomba nedavno je odjeknula vest da se Lapsus bend raspada nakon 11 godina. Pevač Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, sinoć je nastupao u Beogradu, a tom prilikom je prvi put pričao na ovu temu. Kako je istakao, istina je da su se razišli… »
Stavljam tačku na ovo, sabotirali su priču! Emir Lapsus za Kurir o raspadu benda: "Žao mi je svih ovih godina, sve sam im…
Kurir 10.03.2024
Posle više od decenije uspeha, brojnih hitova i turneja u regionu, popularni "Lapsus bend" više ne postoji. Emir Lapsus je, na pitanje o raspadu benda, rekao za Kurir da se oseća sjajno, i da mu se mnogo lepih stvari trenutno dešava, kao i da uživa u… »
Vesti dana »
Stanje povređenih u požaru u Barajevu: Jedan pacijent na veštačkoj ventilaciji, jedan pušten kući
RTV pre 4 satijoš 15 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih
"Novak Đoković je najveći, u svim sportovima": Britanci priznali, Endi Marej im otvorio oči
Mondo pre 2 satajoš 15 povezanih
U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno i malo toplije vreme
Novi magazin pre 3 satajoš 10 povezanih